Βασίλισσα Ελισάβετ: Υποβασταζόμενη από τον Κάρολο στο μνημόσυνο του Φίλιππου – Η δυσκολία στο περπάτημα

Δεν πήγαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

by Times Newsroom

Υποβασταζόμενη από τον γιο της Κάρολο μπήκε στο αβαείο του Ουέστμινστερ η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ για να παραστεί στο μνημόσυνο του αγαπημένου της πρίγκιπα Φιλίππου, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021, ένα χρόνο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής.

Αυτό είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελισάβετ εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς η βασίλισσα ταλαιπωρείται από κινητικά προβλήματα και είχε νοσήσει με Covid-19.

Για τη μετάβασή της στο αβαείο είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα. Το μνημόσυνο είχε μέγιστη διάρκεια 45 λεπτών για να μην κουραστεί η βασίλισσα, ενώ επιλέχθηκε και μια συντομότερη διαδρομή ώστε να διανύσει μικρότερη απόσταση μέχρι τη θέση της.

Ηχηρή ήταν η απουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που παρέμειναν στην Καλιφόρνια. Το παρών έδωσε στο μνημόσυνο όλη η βασιλική οικογένεια, όπως ο πρίγκιπας Άντριου, ο αδερφός του, κόμης του Έσεξ και η οικογένεια του Έντουαρντ, η κόμισσα του Έσεξ και τα παιδιά τους, η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και ο Τζέιμς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή