Βόλος: Μέσα στο σπίτι της βίαζε την ανιψιά του ο 33χρονος θείος

«“Δηλητηρίαζε” το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι…». Με αυτά τα λόγια, ο 50χρονος άνδρας που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του στον Βόλο ολοκλήρωσε την ομολογία του στους αστυνομικούς.

by Times Newsroom

Λίγη ώρα πριν, το βράδυ της Τρίτης, με μια μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, είχε δώσει τέλος στον εφιάλτη της 18χρονης κόρης του, από τον πρώτο του γάμο, η οποία του αποκάλυψε πως επί εννέα χρόνια έπεφτε θύμα παρενόχλησης και βιασμού από τον 33χρονο κουνιάδο.

 «Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος όπου μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα της στέλναμε κανονικά χρήματα», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 50χρονος πατέρας, περιγράφοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό. «Οταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά», είπε στους αστυνομικούς, σε κατάσταση σοκ.

Ο Γολγοθάς του κοριτσιού ξεκίνησε από τα εννέα της χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στον πατέρα της το πρωί της Τρίτης, ο 33χρονος ξεκίνησε να της στέλνει προκλητικά μηνύματα, ενώ όταν έκλεισε τα 13 της χρόνια ακολούθησαν οι ασελγείς πράξεις και οι βιασμοί. Δεν δίσταζε, μάλιστα, ακόμα και να βιντεοσκοπεί τις αρρωστημένες πράξεις του. Τα τελευταία δύο χρόνια, με αυτό το ροζ υλικό, εκβίαζε τη 18χρονη αποσπώντας της χρήματα, με την απειλή ότι θα το δημοσιεύσει. Στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει το ποσό των 3.000 ευρώ που ζητούσε ο 33χρονος, το κορίτσι σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο για να του δίνει τα χρήματα. Στο άκουσμα των όσων ανέφερε η κόρη του, ο 50χρονος θόλωσε λέγοντάς της: «Θα το τακτοποιήσω»

Βόλος: Η «μηχανική βλάβη» 

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης τηλεφώνησε στον 33χρονο και ζήτησε τη βοήθειά του, προφασιζόμενος ότι το αυτοκίνητό του παρουσίασε μηχανική βλάβη. Με αυτόν τον τρόπο, τον οδήγησε στην παγίδα θανάτου. Ο 50χρονος είχε ήδη πάρει από το σπίτι του στην Αργαλαστή την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και περίμενε το θύμα στην άκρη του επαρχιακού δρόμου Βόλου-Ζαγοράς, λίγα μέτρα μακριά από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στις 19:45. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν αρχικά να λογομαχούν και την ώρα του καβγά ο δράστης, με την κάννη της καραμπίνας, χτύπησε τον 33χρονο στο πρόσωπο. Ακολούθησε ο φονικός πυροβολισμός, με τον 50χρονο να τραυματίζει θανάσιμα τον κουνιάδο του στην κοιλιακή χώρα. Λίγα λεπτά μετά, χωρίς να εγκαταλείψει το σημείο, ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του υποδεικνύοντας το σημείο. Οι αστυνομικοί είδαν αιμόφυρτο τον 33χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στο οδόστρωμα και λίγα μέτρα δίπλα του διαλυμένη την κυνηγετική καραμπίνα.

Σε βάρος του 50χρονου, που οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Βόλος: Την βίαζε μέσα στο σπίτι των γονιών της όπου έμπαινε ελεύθερα

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός σε τραγική κατάσταση βρίσκεται πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του αφού έμαθε πως βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια. «Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός.

Σχετικά με την φράση ‘θα το τακτοποιήσω εγώ’ που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας , αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι ‘θα του αφαιρέσει τη ζωή’.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Βόλος: «Κανείς δεν θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο»

«Κανείς δεν θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, κανείς δεν πρέπει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, υπάρχει ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη, ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και να ακολουθηθεί η διαδικασία. Από την στιγμή που η 18χρονη κατέθεσε, ακόμη και τώρα, στην αστυνομία, θα γίνει η διαδικασία μέσω της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ανάκτηση του υλικού που είχε η κοπέλα στο κινητό της ώστε να αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com