WSJ για Μπάιντεν: Aκύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει για ύπνο – Σε επίσημες συναντήσεις φαινόταν να έχει αποκοιμηθεί

Όταν ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με ηγέτες του Κογκρέσου τον Ιανουάριο για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία χρηματοδότησης της Ουκρανίας, μερικές φορές μιλούσε τόσο σιγά που ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν να τον ακούσουν, σύμφωνα με πέντε άτομα που γνωρίζουν τη συνάντηση.

by Times Newsroom

Διάβαζε τις σημειώσεις του, έκανε μεγάλες παύσεις και μερικές φορές έκλεινε τα μάτια του για τόση ώρα που κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιόντουσαν αν είχε αποκοιμηθεί.

Ο κύκλος του 81χρονου Προέδρου προσπάθησε να κρατήσει μυστικά τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζει ο Τζο Μπάιντεν, αποκαλύπτει η WSJ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο  Μπάιντεν αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7 το 2022 επειδή έπρεπε να πάει για ύπνο. «Γερμανοί αξιωματούχοι, έχοντας επίγνωση της κούρασης του Μπάιντεν, έσπευσαν να οδηγήσουν τον πρόεδρο στο κρεβάτι του, αποκρύπτοντας παράλληλα την ακύρωση της συνάντησης με τον Καγκελάριο».

«Η ακύρωση της συνάντησης βαπτίστηκε ως μια εμπιστευτική συνάντηση για την Ουκρανία σε ένα χαλαρό περιβάλλον», ενώ ο Μπάιντεν δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που εκνεύρισε τον καγκελάριο και τους βοηθούς του.

«Αντίθετα, στην θέση του έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ανακοίνωσε ότι ο Μπάιντεν έπρεπε να πάει για ύπνο, σύμφωνα με δύο άτομα που ήταν εκεί».

Τζο Μπάιντεν: Ο γιατρός του αποκαλύπτει τα ευρήματα από μία «εξαιρετικά λεπτομερής νευρολογική εξέταση»

Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει δείξει συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον, εξήγησε ο γιατρός του σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από αναφορές ότι ένας ειδικός είχε επισκεφθεί τον πρόεδρο πολλές φορές τον περασμένο χρόνο.

Οι ανησυχίες για την υγεία του προέδρου έχουν αυξηθεί μετά την κακή εμφάνιση του Μπάιντεν στη συζήτηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Δημοκρατικοί περιέγραψαν την απόδοσή του ως «αμετάβλητη καταστροφή», «κατάρρευση» και «ένα τροχαίο ατύχημα σε αργή κίνηση».

Σύμφωνα με τους New York Times, τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου δείχνουν ότι ο Δρ Kevin Cannard, ένας νευρολόγος που ειδικεύεται στις κινητικές διαταραχές και πρόσφατα δημοσίευσε μια εργασία για τη νόσο του Πάρκινσον, επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο οκτώ φορές από το περασμένο καλοκαίρι έως την άνοιξη του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, ο προσωπικός γιατρός του Μπάιντεν, Κέβιν Ο’ Κόνορ, δημοσίευσε μια επιστολή που επέμενε ότι “ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν έχει δει νευρολόγο εκτός του ετήσιου σωματικού του”.

«Τα αποτελέσματα της φετινής εξέτασης ήταν αναλυτικά στην επιστολή μου της 28ης Φεβρουαρίου: «Μια εξαιρετικά λεπτομερής νευρολογική εξέταση ήταν και πάλι καθησυχαστική καθώς δεν υπήρχαν ευρήματα που να συνάδουν με οποιαδήποτε παρεγκεφαλιδική ή άλλη κεντρική νευρολογική διαταραχή, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, σκλήρυνση κατά πλάκας. Πάρκινσον…»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com