Ζήσε το καλοκαίρι σου στα νέα Resorts της Brown Hotels 1 ώρα οδικώς από την Αθήνα

Τα Isla Brown Corinthia, Brown Beach Chalkida και Brown Beach Evia Island, φέρνουν τα island vibes και τα εξωτικά τοπία πιο κοντά από ποτέ στην Αθήνα!

by Times Newsroom

Γίνεται να απολαύσεις συναρπαστική νησιώτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστείς σε πλοίο; Θέλεις να ζήσεις το καλοκαίρι σε έναν ειδυλλιακό προορισμό που απέχει περίπου μία ώρα μακριά, οδικώς, από την Αθήνα; Τα resorts της Βrown Hotels σου προσφέρουν αυτήν την ευκαιρία είτε θέλεις να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση το weekend είτε να προγραμματίσεις εκεί τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να αποδράσεις για περισσότερες μέρες.

Τα τρία νέα Brown Resorts, Isla Brown Corinthia, Brown Beach Chalkida και Brown Beach Evia Island, είναι ιδανικά τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι αποφεύγοντας χρονοβόρες και κοστοβόρες μετακινήσεις. Ανακαλύψτε οδικώς ένα νησιωτικό σκηνικό με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου στο φόντο, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Ζήσε stress free διακοπές και barefoot luxury, μιας πολυτέλειας που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή αυθόρμητα και ανυπόκριτα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας είναι ότι το πρωινό σερβίρεται ως τις 12:00, αλλά και τα free watersports που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν.

Το 5* Isla Brown Corinthia Resort στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων, 50 λεπτά μακριά από κέντρο οδικώς, σας υποδέχεται σε ένα κτίριο φουτουριστικής αισθητικής που έχει βραβευτεί με το ΙDA Design Αward 2022. Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, 2 πισίνες, spa, γυμναστήριο, rooftop 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται, παιδικό πάρκο και ατελείωτη διασκέδαση με free watersports πλαισιώνουν τα υπέροχα δωμάτια και κάνουν τη διαμονή, πραγματικά, αξέχαστη.

Το Brown Beach Chalkida, βρίσκεται δίπλα στη Χαλκίδα, με κυκλαδίτικη αισθητική και μερικά μόνο σκαλιά από τις 2 χρυσαφένιες παραλίες του Άγιου Μηνά. Ήσυχα ζεστά νερά, μινιμαλισμός, ακαταμάχητη θέα στον Νότιο Ευβοϊκό και μια εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα εγγυώνται χαλάρωση και αποσυμπίεση. Εστιατόριο με comfort μεσογειακή Κουζίνα, Kids playroom, treatment rooms, πισίνα, παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και free watersports σας περιμένουν.

Το Brown Beach Evia Island, πολύ κοντά στην Ερέτρια, αποτελεί την ιδανική έκφραση της all inclusive και family friendly απόδρασης. Μέσα στη σκιά των πεύκων και δίπλα στην ιδιωτική παραλία, προσφέρει θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, αλλά και μοναδικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη – ιδιαιτέρως των παιδιών. Από all day γευστικές εμπειρίες, μέχρι free watersports δραστηριότητες, αλλά και ένα εντυπωσιακό aqua park με νεροτσουλήθρες, το resort είναι προορισμένο για τέλειες οικογενειακές αποδράσεις.

Επισκεφθείτε το https://brownhotels.com/resorts_near_athens και κάντε τώρα την κράτησή σας με όφελος 20%.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com