Αγαπηδάκη: 130 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 126 λοίμωξης αναπνευστικού από την αρχή των πλημμύρων

Η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας τόνισε ότι ο συγκεκριμένος αριθμός δεν εμπνέει ανησυχία καθώς θεωρείται αναμενόμενος για την περίοδο και την εποχή.

by Times Newsroom

Καταγράφηκαν 37 νέα κρούσματα λοίμωξης αναπνευστικού και 36 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Από την αρχή των πλημμύρων έχουν καταγραφεί 130 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 126 λοίμωξης αναπνευστικού, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη στην ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Παράλληλα όπως είπε η κ.Αγαπηδάκη ο συγκεκριμένος αριθμός δεν εμπνέει ανησυχία καθώς θεωρείται αναμενόμενος για την περίοδο και την εποχή και τόνισε ότι «δεν έχουμε μέχρι τώρα συρροές κρουσμάτων σε καμία περιοχή».

Όσον αφορά την καταλληλότητα του νερού η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας υπογράμμισε ότι δεν επέρχεται καμία μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη μέρα (13/9). Επίσης διευκρίνησε ότι από αύριο (15/9) η ενημέρωση για την ποιότητα του νερού θα γίνεται κατά γεωγραφικό διαμέρισμα για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com