Άγριος καυγάς Κεφαλογιάννη – Φωτίου στη Βουλή: «Άι στο διάολο» είπε η βουλευτής στην Υπουργού Τουρισμού

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή Θεανώ Φωτίου και Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που έμεινε γνωστή στην πολιτική ιστορία για τα … περίφημα γεμιστά με τα οποία θα αντιμετωπιζόταν η κρίση, σε μια έκρηξη θυμού έστειλε στο διάολο την υπουργό Τουρισμού.

by Times Newsroom

Αφορμή διαδικαστικά θέματα, καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Κυριαζίδης τη διέκοψε για να δώσει τον λόγο στην Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να της απαντήσει.

Θ. Φωτίου: Κυρία υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά

Δ. Κυριαζίδης (πρόεδρος Επιτροπής): Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Θ. Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή

Ο. Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας.

Θ. Φωτίου: Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο

Ο. Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Θ. Φωτίου: Αι στο διάολο

Ο. Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας!

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com