Αίγυπτος: 15χρονη σκότωσε τον πατέρα της με φιάλη αερίου και φωτιά

Ο 36χρονος χρήστης ουσιών ασκούσε βία πάνω στην κόρη του

by Times Newsroom

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές κλήθηκαν για την κατάσβεση μιας φωτιάς σε σπίτι στην πόλη Atfih της Γκίζας, νότια του Καΐρου. Εκεί εντοπίστηκε εντός του σπιτιού μια απανθρακωμένη σορός.

Νεκρός ήταν ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος διέμενε στο σπίτι και κάηκε ζωντανός. Άμεσα αποκαλύφθηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή σε φιάλη αερίου βουτανίου, με τα μέλη των Αρχών να εκτιμούν πως κάποιος την είχε ανοίξει.

Το θύμα, χρήστης ουσιών, είχε πρόσφατα χωρίσει από τη σύζυγό του και διέμενε με την κόρη του. Όταν οι αστυνομικοί κάλεσαν την 15χρονη διαπίστωσαν πως το κορίτσι δεν είχε τραυματιστεί από τη φωτιά, ενώ έκανε αντικρουόμενες δηλώσεις για το λόγο της απουσίας της.

Τελικά η 15χρονη «έσπασε» και ομολόγησε πως ήταν η ίδια που είχε ανοίξει τη φιάλη «σε αντίποινα στον πατέρα της, για τον χωρισμό του από τη μητέρα της και για τον ξυλοδαρμό της».

Η κοπέλα εξιστορώντας τις λεπτομέρειες ανέφερε πως ο πατέρας ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και αυτός ήταν και ο λόγος που τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα της, η οποία δεν κατάφερε να τον απομακρύνει από τις ουσίες και τελικά χώρισαν. Ακολούθως περιέγραψε τις σκληρές ημέρες που ζούσε με τον πατέρα της.

Για τον λόγο αυτό σχεδίασε έναν τρόπο για να απαλλαγή από αυτόν. Άνοιξε τη φιάλη βουτανίου και γνώριζε πως όταν ο πατέρας της θα άναβε κάποιο τσιγάρο ή την πίπα με τις ναρκωτικές ουσίες τότε το σπίτι θα τυλιγόταν στις φλόγες και ο ίδιος θα καιγόταν ζωντανός.

Σύμφωνα με την πηγή ασφαλείας, η 15χρονη κατηγορούμενη παραπέμφθηκε την  Κυριακή στην Εισαγγελία ανηλίκων  για έρευνα και λήψη νομικών μέτρων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com