Άμπερ Χερντ: Λαϊκή απαίτηση η αποδέσμευση της από το «Aquaman» – Πέτυχαν τον στόχο τους οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ

Η πριγκίπισσα «Mera» το αποκάλυψε στο δικαστήριο

by Times Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ. Η ηθοποιός κατηγόρησε τον σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στις αποκαλύψεις της δίκης την οποία ξεκίνησε ο Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η δίκη όμως αυτή εκτός από τις αποκαλύψεις που «πλήττουν» την φήμη των δυο ηθοποιών έχουν και επαγγελματικό κόστος.

Τόσο ο Τζόνι Ντεπ όσο και η Άμπερ Χερντ δέχθηκαν πλήγμα στις καριέρες τους αφού οι παραγωγοί των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν μπορούν να συνεργαστούν προς το παρόν, με κάποιον που κατηγορείται για ξυλοδαρμό, όπως ο Ντεπ. Eπίσης, ο Τζόνι Ντεπ απολύθηκε κι από το φιλμ «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», με τον Μαντς Μίκελσεν να τον αντικαθιστά στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ

Όσα όμως κι αν ακούγονται στη δίκη για τον Τζόνι Ντεπ, οι θαυμαστές του δεν φαίνεται να πείθονται από την 36χρονη πρώην σύζυγό του και τον στηρίζουν έμπρακτα.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ συγκέντρωσαν υπογραφές προκειμένου η Άμπερ Χερντ να απομακρυνθεί από την ταινία «Aquaman 2», στην οποία και θα πρωταγωνιστούσε.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 4,2 εκατομμύρια υπογραφές και η Warner Bros δεν θα μπορούσε να μην… υπακούσει στην λαϊκή απαίτηση όπως αποκάλυψε η ίδια η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο.

«Με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου και έχω αγωνιστεί για να παραμείνω σε αυτό», είπε η Χερντ και συμπλήρωσε: «Με έχουν αφήσει σε αυτό, απλά δεν ξέρω για πόσο θα είμαι στην πραγματικότητα, στο τέλος». Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τη «Mera», την πριγκίπισσα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, να «εξαφανίζεται» σιγά σιγά.
«Όπως είπα», συνέχισε η Χερντ «δεν ξέρω αν θα είμαι καν στο final cut ή για πόσο θα είμαι. Ήταν δύσκολο να μείνω στην ταινία».

Όπως όλα δείχνουν, τόσο η Warner Bros όσο και η Disney, οι εταιρείες δηλαδή που έχουν αναλάβει την παραγωγή των ταινιών στις οποίες συμμετέχουν η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ, φαίνεται πως προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες όσο η δίκη τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσον αφορά το μέλλον του θρυλικού πειρατή, Τζακ Σπάροου και των «Πειρατών της Καραϊβικής», η παρουσία του Τζόνι Ντεπ παραμένει μετέωρη.

Το πολυαναμενόμενο franchise δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ η έκτη ταινία αντιμετωπίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού έχασε τον εμβληματικό πρωταγωνιστή της.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com