Άμπερ Χερντ: Τα τρικ για να πείσει τους ενόρκους στη δίκη με τον Ντεπ – Το «κόλπο» με το κλάμα και το χαρτομάντιλο

Ειδικοί αναλύουν την γλώσσα του σώματος της ηθοποιού

by Times Newsroom

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ είναι σε εξέλιξη, με την ηθοποιό να έχει ολοκληρώσει την κατάθεση της και τα social media να έχουν πάρει «φωτιά», καθώς τόσο απλοί χρήστες, όσο δημοσιογράφοι και ειδικοί, υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιεί διάφορα τρικ, προκειμένου να πείσει τους ενόρκους για τις καταγγελίες που έχει υποβάλλει.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η ηθοποιός του Aquaman έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς ειδικοί υποστηρίζουν ότι η Χερντ χρησιμοποίησε ατάκες από ταινίες και σειρές, ώστε να γίνει πειστική.

Χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφοςΑλάνα Μαστράντζελο, ανέφερε στο Twitter, ότι η ατάκα της Χερντ «όταν ήμουν κοντά στον Τζόνι, ένιωθα σαν το πιο όμορφο άτομο στον κόσμο. Και τότε εξαφανιζόταν», μοιάζει με τη φράση του «κυρίου Ρίπλεϊ» στην ταινία: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ντίκι είναι ότι μοιάζει με τον ήλιο που λάμπει πάνω σου κι είναι μαγικός και μετά, σε ξεχνάει κι όλα γίνονται κρύα».

Μάλιστα, πολλοί χρήστες συμφώνησαν μαζί της και ξεκίνησαν να ψάχνουν κι άλλες «ατάκες της Χερντ», που ίσως είναι εμπνευσμένες από ταινίες ή σειρές. Ανάμεσα σε αυτές και η σειρά του Netflix, «Maid».

Το κλάμα, το χαρτομάντιλο και χωρίστρα στα μαλλιά

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, μίλησε στην Daily Mail και ανέφερε πως η στάση της Άμπερ Χερντκάθε άλλο παρά ένα «θύμα» δείχνει.

Σύμφωνα με την ίδια, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ πιθανώς έχει λάβει καθοδήγηση από την νομική της ομάδα, ως προς τις απαντήσεις της στο δικαστήριο, ενώ καταβάλλει «απελπισμένη προσπάθεια» να φαίνεται πιο συμπαθητική στο κοινό.

«Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική. Το ότι χαμογέλασε στους ενόρκους ήταν για να έρθει κοντά τους και να προκαλέσει μια συμπάθεια», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «είναι πολύ συνηθισμένο να προσπαθεί κανείς να απευθυνθεί άμεσα στην επιτροπή, στις ΗΠΑ, όμως η Άμπερ φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές συνδέσεις με τα μέλη της επιτροπής, ξεκινώντας με χαμόγελα. Πρώτα χαμογελάει προς την κατεύθυνση του δικαστή κι αμέσως, γυρνάει το κεφάλι της προς την επιτροπή, δείχνοντας διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση».

Η Άμπερ Χερντ κατά την διάρκεια της κατάθεσης της

Επίσης, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Χερντ χτένισε τα μαλλιά της και είπε ότι «η χωρίστρα της είναι στα αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι η επιτροπή μπορεί να έχει ξεκάθαρη θέα του προσώπου της», εξήγησε και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να “εξανθρωπίσει” τον εαυτό της και να τους κάνει να μην την αντιμετωπίζουν ως μια απόμακρη δημοσιότητα, για την οποία έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά σχόλια».

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρει η Τζούντι Τζέιμς, προσπαθεί να κερδίσει τον σεβασμό τους και να τους δείξει ότι είναι ουσιαστικά «έρμαιό» τους, ότι εκείνοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά στην ετυμηγορία και πως η ίδια δεν προσπαθεί να κατευθύνει τη δίκη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com