Ανδρικά εσώρουχα: Μποξεράκι vs Σλιπ – Τι να επιλέξεις

by Times Newsroom

Στα ανδρικά underwear επικρατούν 2 τύποι οι οποίοι είναι οι πιο δημοφιλείς, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους: Τα μποξεράκια και τα σλιπ. Κάποιοι δεν έχουν στο συρτάρι τους τίποτα πέρα από μποξεράκια ενώ άλλοι ορκίζονται στα σλιπ. Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή;

Η αλήθεια στη μεγάλη μάχη “μποξεράκι vs σλιπ” βρίσκεται στη μέση: Και οι δύο τύποι εσωρούχων έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ενδείκνυνται για διαφορετικές περιστάσεις ή ντυσίματα. Ωστόσο, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή κάθε φορά, θα αναλύσουμε παρακάτω τα δύο αυτά ανδρικά εσώρουχα συγκρίνοντάς τα ως προς τη λειτουργικότητα, την άνεση, την εμφάνιση και το σεξαπίλ, για να σου λυθούν όλες οι απορίες για το δίλημμα “μποξεράκι η σλιπ”.

 

Λειτουργικότητα

Σλιπ

Τα σλιπ έχουν καλύτερη εφαρμογή και παρέχουν περισσότερη στήριξη. Αποτελούν μια καλή επιλογή για τους άνδρες που ασχολούνται με σωματική δραστηριότητα ή φορούν ρούχα με λεπτή εφαρμογή, καθώς αποτρέπουν την τριβή και διαμορφώνουν μια πιο ομαλή σιλουέτα. Ωστόσο, ένα ανδρικό σλιπ χρειάζεται προσοχή όταν φοριούνται με ρούχα με λεπτά υφάσματα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να φαίνεται κάτω από το παντελόνι εάν το ύφασμα του σλιπ δεν είναι ποιοτικό και δεν στρώνει.

 

Μποξεράκι

Τα μποξεράκια παρέχουν έναν συνδυασμό στήριξης και άνεσης. Η πιο χαλαρή εφαρμογή τους τα καθιστά δημοφιλή επιλογή για άνδρες που θέλουν να αισθάνονται άνετα όλη μέρα. Παρέχουν μικρή κάλυψη στους εσωτερικούς μηρούς, κάτι που προσφέρει επίσης καλό κράτημα, ενώ μπορούν να φορεθούν με όλα τα είδη παντελονιού ή σορτς.

 

Ανδρικά εσώρουχα μποξεράκια

 

Άνεση

Σλιπ

Τα σλιπ ακριβώς χάρη στη στενότερη εφαρμογή τους, προσφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας. Αυτό μπορεί να προσφέρει το αίσθημα της άνεσης, καθώς μπορείς να νιώθεις ότι όλα είναι “στη θέση τους”. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην άνεση παίζει το ύφασμα, καθώς τα σλιπ που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βαμβάκι επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, παρά τη στενή εφαρμογή του συγκεκριμένου τύπου εσώρουχου. Στο EShop Esorouxa-Anelia θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ανδρικά σλιπ Sloggi, από premium βαμβακερό ύφασμα.

 

Μποξεράκι

Κάποιοι άντρες βρίσκουν τα σλιπ πολύ περιοριστικά. Για αυτούς, τα μποξεράκια ανδρικά είναι η κατάλληλη επιλογή. γιατί δεν καλύπτουν καθόλου τα πόδια, ενώ ο τρόπος με τον οποίο καλύπτουν την περιοχή του καβάλου δημιουργεί ένα σχήμα “Υ” στο μπροστινό μέρος, με αποτέλεσμα οι μηροί να τονίζονται ιδιαίτερα. Έτσι, τα σλιπ είναι ιδανικά για αδύνατους, γυμνασμένους και μυώδεις άντρες, που έχουν δουλέψει πάνω στα πόδια τους και θέλουν να τα αναδείξουν. Προτείνονται επίσης για κοντύτερους άντρες, καθώς αφήνουν τα πόδια ακάλυπτα και τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα.

 

Μποξεράκι

Τα μποξεράκια είναι τα αντρικά εσώρουχα τα οποία είναι πιο δημοφιλή στους άντρες, καθώς ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικά σε άνδρες αδύνατους και γυμνασμένους κάθε ύψους. Η εφαρμογή τους με τη μικρή κάλυψη στους μηρούς κολακεύει τα πόδια, ακόμη και αν δεν είναι πολύ γυμνασμένα. Επιπλέον, παρέχει μεγάλη κάλυψη στους γλουτούς και γι’ αυτό είναι κατάλληλα για άντρες με στενή λεκάνη, καθώς δεν “σακουλιάζουν”.

 

Ανδρικά εσώρουχα σε προσφορά

Μετά από την παραπάνω σύγκριση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η επιλογή μεταξύ σλιπ ή μποξεράκι έχει να κάνει με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε άντρα. Και οι δύο τύποι εσωρούχων έχουν τα θετικά τους και ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες.

 

Η δική μας ετυμηγορία είναι η εξής: Γιατί να διαλέξεις μόνο ένα, όταν μπορείς να έχεις και τα δύο;

 

Στο Εσώρουχα-Anelia θα βρεις τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα προσφορές από το κορυφαίο brand Sloggi, για να αγοράσεις και τα δύο στυλ και να τα εναλλάσσεις ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες!

 

Τα εσώρουχα Sloggi νέας τεχνολογίας ύφασμά τους, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, διατηρώντας την κατάλληλη θερμοκρασία.

Τα ανδρικά εσώρουχα Sloggi είναι κατασκευασμένα από πρωτοποριακό ύφασμα και σε συνδυασμό με τη σωστή εφαρμογή στον κάθε σωματότυπο, πετυχαίνουν τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και στήριξης! Ανακάλυψέ τα όλα στο E-Shop Esorouxa-Anelia.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com