Αντιδράσεις για το νέο tweet του Τσιάρτα: «Εδώ, πότε θα τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ;»

Η ανάρτηση του παλαίμαχου άσου προκάλεσε «θύελλα»

by Times Newsroom

Μία ανάρτηση που αφορά το ΚΚΕ και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις έκανε ο πρωταθλητής Ευρώπης και παλαίμαχος άσος, Βασίλης Τσιάρτας.

Ο Τσιάρτας έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις απόψεις του και τις τοποθετήσεις του στα social media, ενώ πρόσφατα είχε ξεσηκωθεί… θύελλα στην ΑΕΚ καθώς οι οπαδοί δεν τον ήθελα για προπονητή στη Β΄ ομάδα της Ένωσης. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου δεν ήταν ούτε στα εγκαίνια τςη OPAP Arena για τους ίδιους λόγους.

Αυτή τη φορά ο Τσιάρτας έκανε ένα tweet με τη φωτογραφία ενός άρθρου το οποίο είχε ως τίτλο: «εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας» με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να γράφει: «εδώ γιατί καθυστερούμε;».

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πολλά. Κάποιοι αντέδρασαν αρνητικά, με τον Τσιάρτα να ανοίγει διάλογο με ορισμένα επικριτικά tweets.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com