«Cityscapes», ομαδική έκθεση φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery

by Times Newsroom

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την έκθεση “Cityscapes από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 29 Μαρτίου στο χώρο της στη Φωκίωνος Νέγρη 55 στην Κυψέλη.

Θα παρουσιαστούν φωτογραφίες πόλεων με κυρίαρχα τα κτίρια. Το αρχιτεκτονικό στοιχείο είναι έντονο, καθώς και ο όγκος των κτιρίων. Μεγάλα, επιβλητικά κατασκευάσματα που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων των μεγαλουπόλεων σε διεθνές επίπεδο, φωτογραφίζονται και παρουσιάζονται σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια. Λεπτομέρειες της πόλης ξαφνικά αποκαλύπτονται στα μάτια του θεατή, επειδή ο φωτογράφος είδε κάτι που του τράβηξε την προσοχή και αποφάσισε να φωτογραφίσει το συγκεκριμένο σημείο. Με αυτό τον τρόπο οι πόλεις ανακαλύπτονται από τους κατοίκους τους ξανά και ξανά, με το στοιχείο της έκπληξης πάντα να είναι ζωντανό. Μέσα από τις λεπτομέρειες φαίνεται ότι η πόλη είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και φαίνεται πάντα διαφορετικός ανάλογα με την οπτική του θεατή και του φωτογράφου.

Η έκθεση θα βρίσκεται στη γκαλερί μέχρι τις 29 Μαρτίου και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα αστικά τοπία είναι ευπρόσδεκτοι να την απολαύσουν.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τοποθεσία: Blank Wall Gallery: Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 17 Μαρτίου, 20:00
  • Διάρκεια έκθεσης: Από 17 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου 2023
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30-21:30, Σάββατο: 12:30-14:30, Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Πληροφορίες: www.blankwallgallery.com [email protected] [p]+30.211.4052.138, [m]+30.694.7725.521

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com