Δένδιας: Είναι πολύ σημαντικό που η προσπάθεια της Σαχτάρ ξεκίνησε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

«Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται»

by Times Newsroom

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολούθησε μαζί με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σεργκέι Σουτένκο τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαχτάρ, που διεξήχθη στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων.

«Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ, από την Αθήνα και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί θερμά σε αυτή την προσπάθεια. Ξαναλέω έχει έναν καλό σκοπό: την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, την προσπάθεια που κάνει για την ελευθερία και για την εθνική του ανεξαρτησία» επισήμανε σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι κάτι που πάντα είναι στην καρδιά των Ελλήνων και έκανε μια μικρή προσωπική σημείωση: «Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή