Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Δωρεάν εργαστήρια κινηματογράφησης για μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου λυκείου και φοιτητές/φοιτήτριες

by Times Newsroom

Η Eduact διοργανώνει με την Υποστήριξη και Συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια Ευρωπαϊκού έργου ένα Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για νέους στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας την Τετάρτη 03/04/2023, 14.30-20.30. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχει νεολαία (μαθητές και φοιτητές) από Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ολλανδία και φυσικά Ελλάδα.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν δραστηριότητες δικτύωσης με άτομα του χώρου και εργαστήρια δεξιοτήτων σχετικών με την κινηματογράφηση από έγκριτους επαγγελματίες του κλάδου.

Συγκεκριμένα θα διενεργηθούν τα παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ εργαστήρια :

1. Κλεονίκη Δρούγκα | Η περιπέτεια των σεναριογράφων

2. Παναγιώτης Κουντουράς | The director’s summit

3. Δημήτρης Τράκοζας | Από την ιστορία στη μεγάλη οθόνη

4. Άννα Μανιάν | Από το pitching στη στρατηγική του φεστιβάλ

Το φεστιβάλ θα πλαισιώσει κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει τα έργα που θα παρουσιαστούν και θα δώσει συμβουλές στους συμμετέχοντες, αναδεικνύοντας μία ταινία ως την νικήτρια του φεστιβαλ. Αναλυτικά η κριτική επιτροπή :

Παναγιώτης Κουντουράς

Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής – Σκηνοθέτης Κινηματογράφου & Τηλεόρασης

Άννα Μανιάν

Παραγωγός Ταινιών (Sign Productions)

Δημήτρης Τρακόσας

Εικονογράφος – Graphic Designer

Κλεονίκη Δρούγκα

Σεναριογράφος

Νικόλας – Θεόφιλος Τσιρώνης

Σκηνοθέτης

Γιώργος Χατζηβασιλείου

Δημοσιογράφος και βραβευμένος δημιουργός εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ (σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός)

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com