Δημήτρης Υφαντής: «Χωρίς Γραμματόσημο»

Το νέο ψηφιακό album του καταξιωμένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού

by Times Newsroom

Ο Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζει ψηφιακά τον νέο του δίσκο με τίτλο «Χωρίς γραμματόσημο», ο οποίος περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια, εξαιρετικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών καθώς και νέα, με την κομβική συμβολή του Μάνου Αχαλινωτόπουλου που εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με τη μοναδική του δεξιοτεχνία στο κλαρίνο.

Ο Δημήτρης Υφαντής είναι συνεπής, σημαντικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, έχει δώσει πολλές φορές φορές τα διαπιστευτήρια του μεγάλου του ταλέντου που έχει αναγνωριστεί τόσο από το κοινό, όσο και από τους ομότεχνούς του.

Η φωνή του φέρει τη μακρά πολύτιμη παράδοση και την πολυδαίδαλη τεχνική των σημαντικών ερμηνευτών που έχει αναδείξει η παραδοσιακή μας μουσική και χάνεται στα βάθη του χρόνου.

Ο δίσκος «Χωρίς Γραμματόσημο» αποτελεί μία λαμπρή, αντιπροσωπευτική στιγμή του Δημήτρη Υφαντή που συνδυάζει τις διαφορετικές εκφάνσεις, της έως τώρα πλούσιας δημιουργικής πορείας του.

Οι κορυφαίοι μουσικοί που συμμετέχουν στον δίσκο δημιουργούν ένα σπάνιο μουσικό αποτέλεσμα, που ολοκληρώνει η υψηλών απαιτήσεων λυρική και ταυτόχρονα στιβαρή ερμηνεία του Δημήτρη Υφαντή.

Τα τραγούδια του δίσκου «Χωρίς Γραμματόσημο» κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/chorisgrammatosimo

Ακούστε τa τραγούδιa στο YouTubehttps://bit.ly/3OjrApV

 

Credits:

Παίζουν οι μουσικοί:

  • Γιάννης Κυριμκυρίδης – Πιάνο
  • Βαγγέλης Καρίπης – Κρουστά
  • Πάνος Δημητρακόπουλος – Κανονάκι
  • Κώστας Παρίσσης – Μπάσο
  • Μάνος Αχαλινωτόπουλος – Κλαρίνο

Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Studio praxis, Κώστας Παρίσσης

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή