Είναι 23 ετών και ερωτεύτηκε έναν 62χρονο – «Δεν έχω δει ξανά τόσο ευτυχισμένη την κόρη μου»

Γνωρίστηκαν στο Tinder

by Times Newsroom

Μια 23χρονη υποστηρίζει ότι βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο ενός 62χρονου και παρά τα 40 χρόνια διαφοράς ανάμεσά τους σχεδιάζουν έναν υπερπολυτελή γάμο, αφού είναι μαζί παραπάνω από έναν χρόνο.

Η Willow αναφέρει ότι γνώρισε στο Tinder τον David και αφού έκαναν match, αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία, γιατί στο παρελθόν είχε βγει με μεγαλύτερους άνδρες και πέρασε ωραία. Μόλις συναντήθηκαν λοιπόν, ένιωσε μια απίστευτη οικειότητα μαζί του, κάτι που δεν είχε ζήσει ποτέ ξανά, αναφέρει η The Sun.

Αμέσως κατέληξαν μαζί και σε τρεις μήνες έφτασαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. «Δεν έχω δει ξανά τόσο ευτυχισμένη την κόρη μου. Μπορώ να πω πως σίγουρα έχουν συναντηθεί σε προηγούμενες ζωές και γνωρίζονται μεταξύ τους», σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Ήταν μια απίστευτη σύνδεση. Απλώς έπεσα στην αγκαλιά της αμέσως», είπε ο David, με την Willow να υποστηρίζει πως «όταν τον συνάντησα, ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα. Είχε κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον μου».

Έτσι, έχουν αρραβωνιαστεί και σχεδιάζουν έναν υπερπολυτελή γάμο με ιδιωτικό τζετ, με την δεξίωση να αναμένεται να γίνει σε ένα ιταλικό εστιατόριο.

Ωστόσο, δεν εγκρίνουν όλοι την σχέση τους και ειδικά στα social media, όπου δέχονται καθημερινό καταιγισμό από αρνητικά μηνύματα, τα οποία πολλές φορές στοχεύουν την κοπέλα.

«Είσαι χρυσοθήρας», «πας με τον παππού για τα λεφτά του, «αγαπάς ένα πορτοφόλι» και άλλα αντίστοιχα σχόλια είναι αντιδράσεις που λαμβάνουν για τη σχέση τους.

Εντούτοις, η Willow και ο David δηλώνουν ερωτευμένοι, αλλά και τυχεροί που γνώρισαν ο ένας τον άλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com