Εκχιονιστικό προκαλεί 40 τρακαρίσματα και δημιουργεί χάος

Δώδεκα οι τραυματίες από το λάθος υπολογισμό

by Times Newsroom

Πριν από λίγες μέρες αναφερθήκαμε στην φανταστική «χορογραφία» των εκχιονιστικών στη Μινεσότα που καθαρίζουν έναν τεράστιο αυτοκινητόδρομο στο άψε-σβήσε με τους οδηγούς να ακολουθούν με υπομονή.

Φυσικά και δεν πάνε όλα τα πράγματα σωστά στο εξωτερικό και μόνο στην Ελλάδα γίνονται λάθη και αστοχίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εκχιονιστικού στο Κλίβελαντ το οποίο ήταν η αιτία να προκληθούν 40 τρακαρίσματα.

Το χιόνι που μάζευε εκτοξεύονταν μαζί με λάσπη πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλαπλά ατυχήματα και 12 τραυματίες από αυτά.

12 τραυματίες από το λάθος του χειριστή

Για καλό βγήκε στους δρόμους το εν λόγω εκχιονιστικό, αλλά τα έκανε μαντάρα. Και ευτυχώς που δεν υπήρξαν και χειρότερα γιατί όπως φαίνεται και από το βίντεο μία τραγωδία δεν ήταν μακριά.

Τα εκχιονιστικά βγήκαν στους δρόμους για να τους «ανοίξουν», ωστόσο εδώ έγινε ένα παρ΄ολίγο μοιραίο λάθος. Το εκχιονιστικό που είναι στο αντίθετο ρεύμα, θα έπρεπε να είχε υπολογίσει καλύτερα που θα ρίχνει το χιόνι που μαζεύει, καθώς αυτό έπεφτε στο αντίθετο ρεύμα.

Τα διερχόμενα αμάξια στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Τουρνπάικ με το Σαντάνσκι στην Πολιτεία του Οχάιο, δέχονταν στα ξαφνικά χιόνι και λάσπη στο παρμπρίζ τους με αποτέλεσμα να μην έχουν ορατότητα και να παρεκκλίνουν από τον δρόμο.

όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, από το περιστατικό υπήρξαν 12 ελαφρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνονται σε ένα πάρκινγκ όλα τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από το λάθος του χειριστή του εκχιονιστικού ενώ ήδη ξεκίνησε έρευνα για τον οδηγό που εργάζεται εκεί από το 2015, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών. Ο άνδρας τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή