Εκπαιδευτικό εργαστήρι για οικογένειες στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) και της περιοδικής έκθεσης «1922», οργανώνει εκπαιδευτικό εργαστήρι, με τίτλο «Το μποξαδάκι», για οικογένειες, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (ώρες 11:00-13:00) θα πραγματοποιηθούν δύο αυτοτελή εργαστήρια, για γονείς και παιδιά, ηλικίας 6 ετών και άνω, με τη Φερενίκη Τσαμπαρλή και την ομάδα Πολύτροπον.

Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν την καθημερινή ζωή και τις ανέμελες στιγμές παιχνιδιού στη Σμύρνη, καθώς και παιχνίδια της εποχής όπως η σβούρα και οι βόλοι, ενώ, αξιοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά, θα φτιάξουν πάνινο τόπι και πάνινη κούκλα.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 10% στα είδη των πωλητηρίων.

ΠΙΟΠ | Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02 Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com