Έλον Μασκ: Αήθης επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ – Παρομοίωσε την πρώην καγκελάριο με ηβική περούκα

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης της SpaceX, της Tesla και άλλων εταιρειών, Έλον Μασκ, απάντησε στο κοινωνικό δίκτυο Χ στην κριτική για την ηγετική του θέση στον διαστημικό τομέα από την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο.

by Times Newsroom

Νωρίτερα, η πρώην καγκελάριος ανέφερε σε συνέντευξή της στο Spiegel ότι ο Μασκ κατέχει το 60% όλων των δορυφόρων στο διάστημα. Η Μέρκελ εξέφρασε ακραία ανησυχία για αυτή την κατάσταση πραγμάτων, καθώς και για τις πολιτικές απόψεις του δισεκατομμυριούχου. Όπως είπε η ίδια η χρηματοοικονομική κατάσταση του Μασκ είναι «εξαιρετικά προβληματική» με την ταυτόχρονη τοποθέτησή του σε έναν τέτοιον ρόλο.

«Εάν ένα πρόσωπο σαν αυτόν είναι ο ιδιοκτήτης του 60% όλων των δορυφόρων που βρίσκονται σε τροχιά στο διάστημα, τότε αυτό πρέπει να μας ανησυχεί τρομερά, μαζί με όλα τα πολιτικά ζητήματα», σημείωσε η Μέρκελ. «Η πολιτική πρέπει να καθορίζει την κοινωνική ισορροπία μεταξύ των ισχυρών και των απλών πολιτών», τόνισε.

Πώς απάντησε ο Μασκ

Σαν απάντηση, ο Μασκ μέσω του Χ, έγραψε απαξιωτικά: «Ποιο είναι αυτό το άτομο η Angela Merkin;».

Προφανώς και το ορθογραφικό λάθος του Μασκ ήταν εσκεμμένο αφού στα αγγλικά η λέξη «Merkin» μεταφράζεται ως περουκίνι που χρησιμοποιείται ως τρίχωμα για το εφηβαίο.

Πρόσφατα ο μεγιστάνας χαρακτήρισε «ανόητο» τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς μετά την κατάρρευση της τρικομματικής κυβερνητικής συμμαχίας του.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή