Έλον Μασκ: Οι αποκαλύψεις για σεξ με υπαλλήλους του

Ο Έλον Μασκ είχε σεξουαλικές σχέσεις με στέλεχος της SpaceΧ και μια πρώην ασκούμενη, ενώ ζήτησε από ένα άλλο μέλος του προσωπικού να κάνει τα παιδιά του, υποστηρίζεται.

by Times Newsroom

Η Wall Street Journal ισχυρίζεται πως ο 52χρονος Έλον Μασκ είχε σχέση με μια ασκούμενη 20 χρόνια νεότερή του και προσπάθησε να αναζωπυρώσει το ειδύλλιο όταν εκείνη εντάχθηκε επίσημα στην εταιρεία. Φέρεται να γνώρισε για πρώτη φορά τον Μασκ στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν εκείνη ήταν ακόμη στο κολέγιο, αφού επικοινώνησε μαζί του για τη βελτίωση της SpaceX. Εκείνος την πέταξε με το αεροπλάνο του στη Σικελία, όπου συμμετείχε σε ένα αποκλειστικό συνέδριο της Google.

Το 2017, ο Έλον Μασκ επικοινώνησε ξανά μαζί της για να της προσφέρει μια θέση πλήρους απασχόλησης στη SpaceX, όπου η εργασία της θα ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της εταιρείας. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι την κάλεσε για ποτό και άγγιξε το στήθος της. Υποτίθεται ότι της είπε: «Ω, είμαι τόσο κακός. Δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό».

Μιλώντας στη Wall Street Journal η γυναίκα είπε ότι απέρριψε τις προτάσεις του. Αλλά ένας από τους φίλους της είπε ότι εξακολουθούσε να της στέλνει «πολλά μηνύματα» και μια φορά την κάλεσε στο σπίτι του. Η ασκούμενη είπε ότι δεν υπήρξε καμία «ρομαντική σχέση» κατά τη διάρκεια της θητείας της στη SpaceX και πως ποτέ δεν ήταν «αρπακτικό».

Ο Έλον Μασκ κατηγορείται επίσης πως ζήτησε επανειλημμένα από μια άλλη εργαζόμενη γυναίκα να κάνει παιδιά μαζί του, προτού λάβει αποζημίωση 780.000 λιρών και εγκαταλείψει την εταιρία το 2013. Επιπλέον, ο Έλον Μασκ φέρεται να είχε σχέση με μια γυναίκα στέλεχος της SpaceX, όταν ήταν σε διάσταση αλλά όχι διαζευγμένος από την πρώην σύζυγό του Ταλούλα Ρίλεϊ. Πλησίασε τη γυναίκα, η οποία εργαζόταν γι’ αυτόν, 17 ώρες την ημέρα.

Ο Έλον Μασκ φέρεται να της ζήτησε να τον συνοδεύσει για ένα ποτό στην έπαυλή του στο Μπε-Έαρ και την επαίνεσε γιατί είχε «ομορφιά και μυαλό». Η Wall Street Journal αναφέρει ότι έκαναν σεξ και το επόμενο πρωί υποσχέθηκε στη γυναίκα μετοχές της Tesla. Αλλά εκείνη φέρεται να άρχισε να αισθάνεται πως την χρησιμοποιούσαν και διαπραγματεύτηκε ένα πακέτο αποχώρησης από τη SpaceX ύψους 66.000 λιρών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com