«Ένας Αρλεκίνος στο Μουσείο» – Αποκριάτικο εργαστήρι στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Με αφορμή τις Απόκριες, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Ένας Αρλεκίνος στο Μουσείο», για παιδιά, ηλικίας 6-10 ετών, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 (ώρα 10:30), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Στο εργαστήρι, διάρκειας 90′, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του Αρλεκίνου με τη χαρακτηριστική πολύχρωμη στολή. Με καθοδήγηση από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου «Αντράλα», τα παιδιά θα κατασκευάσουν τον δικό τους Αρλεκίνο αξιοποιώντας παλιά υφάσματα και άλλα απλά υλικά. Στη συνέχεια θα δώσουν φωνή και συναισθήματα στις κούκλες τους και θα διασκεδάσουν σε αποκριάτικο ρυθμό αφού και τα  ίδια μασκαρευτούν εφόσον το επιθυμούν!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com