Επεισόδια στου Ρέντη: Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται το υλικό που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν βίαια επισόδια με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

by Times Newsroom

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και κουκούλες, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, ενώ παράλληλα αναζητείται ο δράστης για τη επίθεση στον αστυνομικό.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.:

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από το γήπεδο κατά τα επεισόδια στου Ρέντη – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από το γήπεδο κατά τα επεισόδια στου Ρέντη – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες

Εκτακτη διυπουργική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία.

Όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση, ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού – Η νεότερη ιατρική ανακοίνωση

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας παραμένει ο 31 ετών αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με νεότερη ιατρική ανακοίνωση.

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, βρίσκεται σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Φέρει δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος.

Ο αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό. Έφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα.

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες»

Παράλληλα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό. Μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού επιχειρεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, οπτικό υλικό από δύο κάμερες εκτός από αυτές που υπάρχουν εξωτερικά του γηπέδου, αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκονται επίσης πολλά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν. Ένα από αυτά είναι και ο μοχλός εκτόξευσης ναυτικής φωτοβολίδας και άλλα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες στις τουαλέτες του γηπέδου, αλλά και στα μέρη των επεισοδίων.

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες», λέει αστυνομικός των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com