Επίθεση Γεωργιάδη σε βουλευτή Νίκης: «Ο κορωνοϊός είναι σε έξαρση, μη μεταδίδετε συνωμοσιολογίες»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, που είχε μιλήσει για καλικάντζαρους τα Χριστούγεννα, τόνισε πως αυτή τη περίοδο ο κορονοϊός είναι σε έξαρση και οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα πρέπει να εμβολιαστούν και δεν θα πρέπει να πείθονται από αυτούς που εκφράζουν ακόμα και σήμερα ανοιχτά αμφιβολίες για τις παρενέργειες του εμβολίου.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν στην επίκαιρη ερώτηση του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην κατάργηση του εμβολίου της AstraZeneca, αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο είναι απαραίτητα για τους πολίτες ή όχι.

«Μη κοροϊδεύετε τον κόσμο. Δεν μπορεί να έχετε πάρει πτυχίο ιατρική και να μη το καταλαβαίνετε. Θέλετε να πάρετε κόσμο στο λαιμό σας! Συνεχίζετε στη Βουλή να μεταδίδετε συνωμοσιολογίες για ψήφους», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «ήρθε η πανδημία, προκάλεσε μαζικά πολλούς θανάτους έπεσε το προσδόκιμο ζωή μας και τώρα που έφυγε το προσδόκιμο επιστρέφει. 9/10 έχουν κάνει μία δόση εμβολίου, αν ήταν τόσο καταστροφικό θα ανέβαινε το προσδόκιμο; επιστήμονας είστε, στοιχειώδη μαθηματικά ξέρετε. Έχετε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη να βοηθάτε τους ανθρώπους να επιζήσουν. Το εμβόλιο είναι απολύτως απαραίτητο σε ευπαθείς ομάδες».

Αναφερόμενος στο επίμαχο εμβόλιο ο κ Γεωργιάδης τόνισε πως σταμάτησε η παραγωγή του επειδή χρησιμοποιούσε την παλιά τεχνολογία και το απέρριψε η ίδια η αγορά καθώς και την εταιρία δεν συνέφερε να συνεχίσει τη παραγωγή του λόγω των μεταλλάξεων που δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

«Η ερώτηση σας για άλλη μια φορά, προκαλεί συνωμοσιολογία με σκοπό να κοροϊδέψετε τους ανθρώπους καθόσον αποκλείεται να μη γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο που να ευθύνεται για παρενέργειες, 3 χρόνια μετά τη χορήγηση του. Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για κανένα εμβόλιο μετά από 3 χρόνια», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Από τη πλευρά του ο βουλευτής έκανε λόγο για ανήθικο εμπαιγμό κάνοντας αναφορές σε νεοταξίτικες πρακτικές. «Τι έγινε με τα πρόστιμα των ηλικιωμένων; πόση αδικία πια; ακόμα και τώρα δεν λέτε να συμμορφωθείτε. Αν ήσασταν καλοπροαίρετοι θα έπρεπε να επιστρέψετε τα πρόστιμα ή να παραιτηθείτε. Περιμένω απάντηση. Εφαρμόζετε σχέδιο κατά των πολιτών που αντιστάθηκαν στη νεοταξική πανδημία», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com