Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (11/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης και ευαισθητοποίησης, για παιδιά, ηλικίας 8-12 ετών, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με την ανάγκη προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών που σταθμεύουν στην περιοχή της Παμβώτιδας Λίμνης για να τραφούν και να ξεκουραστούν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το μακρύ και δύσκολο ταξίδι τους.

Με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, οι μικροί φίλοι θα κατασκευάσουν πουλιά αξιοποιώντας απλά υλικά όπως τσόχα και ακρυλικά νήματα.

H συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Τα παιδιά θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν από το Μουσείο συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com