Ερντογάν: «Συντριβή» του δείχνουν οι δημοσκοπήσεις – Χάνει στις «μονομαχίες» ενώ φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του

Το κρυολόγημα που τον έκανε να ακυρώσει το ταξίδι και τα ποσοστά του σε περίπτωση αναμέτρησης

by Times Newsroom

«Χαμένος» σε περίπτωση που γίνουν εκλογές φέρεται πως θα είναι ο Ταγίπ Ερντογάν. Οι δημοσκόποι, ερεύνησαν τα ποσοστά σε περίπτωση «μονομαχίας» του με τους επικρατέστερους αντιπάλους του και όπως δείχνουν τα στοιχεία ο πρόεδρος της Τουρκίας χάνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (4/7) ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ο Ταγίπ Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα είναι ο χαμένος όποιος και αν είναι ο αντίπαλός του.

Οι δημοσκόποι, ερεύνησαν τα ποσοστά σε περίπτωση «μονομαχίας» του Ερντογάν με τον δήμαρχο Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, της προέδρου του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ειδικότερα:

  • Μανσούρ Γιαβάς 54% – Ταγίπ Ερντογάν 35,6%
  • Εκρέμ Ιμάμογλου 51,7% – Ταγίπ Ερντογάν 37,7%
  • Μεράλ Ακσενέρ 48% – Ταγίπ Ερντογάν 38,8%
  • Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 46,1% – Ταγίπ Ερντογάν 39,8%

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, εκτίμησε ότι οι εκλογές στην Τουρκίας θα γίνουν πρόωρα, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε αύξηση 30% στον βασικό μισθό. Είναι η δεύτερη αύξηση στο βασικό μισθό από τις αρχές του έτους.

Το κρυολόγημα και η … πολιτική ασθένεια Ερντογάν

Παράλληλα κυκλοφορούν νέες φήμες για την υγεία του προέδρου της Τουρκίας με αφορμή την ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού και της ομιλίας του στην Προύσα.

Κυβερνητικός βουλευτής υπογράμμισε πως αιτία για την ακύρωση του ταξιδιού, ήταν ένα κρυολόγημα του Τούρκου προέδρου.

Ο Μανώλης Κωστίδης εξήγησε ότι συζήτηση γίνεται στην Τουρκία και για το ενδεχόμενο η «ασθένεια» Ερντογάν να είναι πολιτική, δηλαδή να σχετίζεται με τις εκτιμήσεις ότι δεν θα συγκεντρωνόταν πολύς κόσμος στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα και να επέλεξε να αποφύγει εντελώς το ταξίδι.

Σε κάθε περίπτωση, ανακοίνωση δεν εκδόθηκε από την τουρκική προεδρία, εντείνοντας τη φημολογία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com