«ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ – Ο Dino και η παρέα του » στο μικρό θέατρο του Κεραμεικού

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Πάρκο παρουσιάζει την  διαδραστική θεατρική παράσταση για- παιδιά άνω των τεσσάρων -ετών της Σταυριανής Κατσέλλη   «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ  ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ – Ο Dino και η παρέα του »  σε σκηνοθεσία Κατερίνας Λιαποπούλου.

Η παλαιοντολόγος Κλειώ Δεινοσαυράκη με παρέα την ανυπόμονη Θάλεια που θέλει να μάθει τα πάντα για τους δεινοσαύρους, έρχονται στο Μικρό θέατρο του Κεραμεικού 23 Ιανουάριου του 2022 και  κάθε Κυριακή πρωί στης 12 το πρωί . Μέσα από μια παράσταση τον εξήντα πέντε λεπτών μας παρουσιάζουν των φανταστικό κόσμο των δεινόσαυρων ταξιδεύοντάς μας στην Κρητιδική εποχή  και μας μαθαίνουν  για τον τρόπο ζωής των δεινοσαύρων, τις συνήθεις τους  και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους!

Βελοσυράπτορας , Αγκυλόσαυρος, Παχυκεφαλόσαυροος, Τρικεράπτορας  και πολλοί άλλοι μας παρουσιάζονται σε αυτήν την διαδραστική θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Πάρκου. Στο τέλος η παράσταση γίνετε βιωματική παρακινώντας  όλα τα παιδιά να αφήσουν  την θέση τους για να γίνουν  οι ίδιοι  μικροί παλαιοντολόγοι, πραγματοποιώντας  ανασκαφές και ανακαλύπτοντας οστά δεινοσαύρων.

Φυσικά μην ξεχάστε να βγάλετε φωτογραφίες  με των γιγάντιο δεινόσαυρο Dino που θα σας περιμένει στο τέλος ώστε να τον γνωρίσετε από κοντά!

Συντελεστές :
Συγγραφέας : Σταυριανή Κατσέλλη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Λιαποπούλου
Artwork: Αρης Απαρτιάν

Παίζουν οι ηθοποιοί :
Μαρίνα Σούγια
Στέλλα Καλαχώρα
Οργάνωση Παραγωγής : Αρετή Πουλακάκου
Παραγωγή : Πολιτιστικό πάρκο Α.Ε.
Δ/νση: Σαρανταπήχου 5
Τηλέφωνα: 2103647200
Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων :
23/1/2022, 30/1/2022, 6/2/2022, 13/2/2022, 20/2/2022, 27/2/2022.
Διάρκεια: 65 λεπτά
Προπώληση εισιτήριων :10€
Τιμές εισιτήριων: 12€
Πληροφορίες/Κρατήσεις:
Τηλέφωνο:  210 3647200
E-mail: [email protected]

FOLLOW US:
FB : Πολιτιστικό Πάρκο-Κερατέα
INSTAGRAM: @politistikoparko

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή