Fashionable κομμάτια Ελλήνων σχεδιαστών που θα σε κατακτήσουν

by Times Newsroom

Η αλλαγή της θερμοκρασίας είναι η ιδανική ευκαιρία για να αναζητήσεις καινούρια κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου και να εναρμονιστείς με την τρέχουσα σεζόν.

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι stylish και in fashion, αλλά ταυτόχρονα θέλει μέσα από τις επιλογές της στο ντύσιμο να ξεχωρίζει. Για σένα, λοιπόν, που δεν θέλεις απλώς να ακολουθείς τα τελευταία trends, η απάντηση βρίσκεται στο Style Lab. Στο φανταστικό ηλεκτρονικό κατάστημα, που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, θα βρεις μοναδικά fashion items που θα λατρέψεις. Τα ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών, που έχει στη συλλογή του, είναι φρέσκα και μοντέρνα, από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, και απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα, που ξέρει πώς να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

Combos Knitwear

Το fashion brand, Combos Knitwear, δεν χρειάζεται συστάσεις! Η τεράστια collection του για τη νέα σεζόν αποτελείται από όλα τα κομμάτια, που θα χρειαστείς για τις δροσερές φθινοπωρινές ημέρες ή για τις πιο κρύες του χειμώνα.

Maxi φόρεμα σε υπέροχη βεραμάν απόχρωση, που συνδυάζεται τέλεια με sneakers για ιδιαίτερες casual εμφανίσεις.

Αναζήτησε απίθανα πλεκτά φορέματα, mini, midi ή maxi, και επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπο και το προσωπικό σου στιλ. Επίλεξε ένα σε διαχρονικό μαύρο ή φωτεινό λευκό, φθινοπωρινό καφέ ή κάμελ, ιδιαίτερο βεραμάν ή σε όποιο χρώμα σου αρέσει, ζιβάγκο, με V ή κλασική λαιμόκοψη.

Βρες, ακόμα, biker shorts, φούστες και παντελόνια, μεμονωμένα ή σε super σετ με ασορτί μπλούζα, crop tops, πουλόβερ, ζιβάγκο μπλουζάκια ή off shoulder για πιο sexy looks και πολλά άλλα σχέδια για να επιλέξεις το ιδανικό. Οι κοντές ή μακριές ζακέτες και οι cozy καζάκες της συλλογής θα σε κατακτήσουν αμέσως, ενώ η τεράστια ποικιλία χρωμάτων για όλα τα πλεκτά ρούχα θα σε κάνει να τα θέλεις όλα!

Milkwhite

Αν αναζητάς κομμάτια one of a kind, η Milkwhite απευθύνεται σίγουρα σε σένα!

Οι πιο ιδιαίτερες υφές και τα πιο ξεχωριστά χρώματα και prints βρίσκονται στα ρούχα εξαιρετικής ποιότητας της εταιρίας. Βρες πουκάμισα και παντελόνια από vinyl, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα, σε τέλειες φθινοπωρινές αποχρώσεις. Αναζήτησε, επίσης, φορέματα, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια και, ακόμα, tops ή bodysuits σε leopard και snake prints ή σε άλλα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, που όμοιά τους δεν θα βρεις σε άλλο brand.

Εντυπωσιακό παντελόνι από κόκκινο vinyl που εγγυάται μοναδικά looks. Φόρεσέ το με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα ή κάνε εναλλακτικούς συνδυασμούς και κάνε τη διαφορά!

Μπες στο stylelab.gr και επίλεξε κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής από κορυφαία ελληνικά brands και κάνε τα πιο fashionable looks της φετινής σεζόν!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com