Γαλλία: Αυξημένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Μακρόν σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας BVA

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, η δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου αυξήθηκε κατά 4 μονάδες το Νοέμβριο και οι ευνοϊκές απόψεις για το προσωπό του έφθασαν το 40%.

by Times Newsroom

Αυξημένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν κατά τον τρέχοντα μήνα, μετά τη σημαντική μείωση του προηγούμενου μήνα, αναφέρει δημοσκόπηση της εταιρίας BVA, που δημοσιεύτηκε σήμερα, Παρασκευή.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, η δημοτικότητα του Μακρόν αυξήθηκε κατά 4 μονάδες το Νοέμβριο, και οι ευνοϊκές απόψεις για το προσωπό του έφθασαν το 40%.

Ο Γάλλος Πρόεδρος ανέκτησε πόντους κυρίως μεταξύ των νέων και των μεγαλύτερων σε ηλικία, ωστόσο τα ποσοστά του παραμένουν χαμηλά στις ενδιάμεσες ηλικίες, που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από εργαζόμενους.

Ως προς την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν για την οποία οι θετικές απόψεις είναι στο 42%, στο συνοδευτικό της δημοσκόπησης κείμενο αναφέρεται, ότι «αν και ακόμα παλεύει να κερδίσει εντυπώσεις, καταφέρνει σταδιακά να αποτυπώνει την εικόνα μιας σοβαρής, ικανής και με πεποίθηση γυναίκας πολιτικού, ακόμα κι αν κάποιοι την επικρίνουν, ότι είναι πολύ «τεχνοκράτης» ή και « υπερόπτης».

Από τον χώρο της αντιπολίτευσης περισσότερο δημοφιλής εμφανίζεται η Μαρίν Λεπέν με ποσοστό 35%.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή