Γαλλία: Ο όμιλος της Louis Vuitton θα κλείνει τα φώτα στα καταστήματά της το βράδυ

Θα μειώσει επίσης τη θερμοκρασία στους βιομηχανικούς χώρους κατά έναν βαθμό Κελσίου τον χειμώνα

by Times Newsroom

Η LVMH, ο όμιλος της Louis Vuitton, σχεδιάζει να κλείνει τα φώτα στα καταστήματά της το βράδυ, ξεκινώντας από τη Γαλλία τον Οκτώβριο, ενώ αργότερα σκοπεύει να εφαρμόσει το μέτρο αυτό για την εξοικονόμηση ενέργειας και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία ειδών πολυτελείας.

Οι εταιρείες που κρατούν τα φώτα των καταστημάτων τους ανοικτά το βράδυ έχουν δεχθεί έντονη κριτική στη Γαλλία τις περασμένες εβδομάδες εν μέσω εκκλήσεων προς τις επιχειρήσεις να κάνουν περισσότερα για να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή.

Η LVMH, που λειτουργεί 522 καταστήματα και 110 μονάδες παραγωγής στη Γαλλία, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα φώτα σε καταστήματα από τις 10 μ.μ. έως τις 7 π.μ. ενώ στα γραφεία της στις 9 μ.μ.

Θα μειώσει επίσης τη θερμοκρασία στους βιομηχανικούς χώρους κατά έναν βαθμό Κελσίου τον χειμώνα και θα την αυξήσει κατά ένα βαθμό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την εταιρεία.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com