Γαλλία: Πρόταση για 19χρόνια φυλάκισης στον «βιαστή του Tinder» – Πώς παγίδευε τα θύματά του

Με ποινή φυλάκισης 19 ετών κινδυνεύει ο Σαλίμ Μπεραντά, γνωστός και ως «βιαστής του tinder».

by Times Newsroom

Την επιβολή ποινής φυλάκισης 19 ετών ζήτησε σήμερα (28/3/2024) ο εισαγγελέας του ποινικού δικαστηρίου του Παρισιού σε βάρος του Σαλίμ Μπεραντά, γνωστού στον Τύπο με το προσωνύμιο «ο βιαστής του Tinder», ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ή επιτέθηκε σεξουαλικά σε 17 γυναίκες το διάστημα μεταξύ 2014-2016.

Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Φιλίπ Κουρογιέ. ποινή αυτή δικαιολογείται, σύμφωνα με τον ίδιο, από τον αριθμό των θυμάτων που παρέσυρε στο σπίτι του αυτός ο φωτογράφος από το Παρίσι, ηλικίας 38 ετών σήμερα, μέσω Tinder και την επικινδυνότητα αυτού του εγωκεντρικού ανικανοποίητου κυνηγού, ο οποίος αμφισβήτησε όλα τα γεγονότα. Για πολλούς βέβαια η ποινή είναι πολύ επιεικής.

Μπροστά στις ενάγουσες που ήρθαν να καταθέσουν με τις «πληγές τους ακόμα ανοικτές», ο Σαλίμ Μπεραντά παρέμεινε «άκαμπτος», «έχοντας οχυρωθεί στο τσιμεντένιο καταφύγιο της άρνησής του», κατήγγειλε ο γενικός εισαγγελέας.

Πώς δρούσε ο «βιαστής του Tinder»

Ο κατηγορούμενος, που πρότεινε συνεδρίες φωτογραφίας στο στούντιό του, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι του, υποστήριξε ότι όλες αυτές οι σχέσεις ήταν συναινετικές.

Οι ενάγουσες, ηλικίας περίπου 20 ετών οι περισσότερες εκείνη την εποχή, προσέρχονταν καθημερινά στο δικαστήριο για να καταθέσουν, από την έναρξη της δίκης τη Δευτέρα.

Ήταν παρούσες σήμερα στη δικαστική αίθουσα, ενώ ο εισαγγελέας επανερχόταν στην ιστορία κάθε μιας για να περιγράψει τον τρόπο δράσης, σχεδόν ολόιδιο, του κατηγορουμένου, ο οποίος ήρθε από το Μαρόκο στη Γαλλία σε ηλικία 20 ετών.

«Είναι επικίνδυνος», διότι «δεν έχει καμία ικανότητα ενδοσκόπησης», πρόσθεσε ο εισαγγελέας, υπενθυμίζοντας πως έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε μια άλλη υπόθεση για παρόμοια γεγονότα. «Πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει συμπεριφορά… Δεν παραδέχεται τίποτα».

Η ετυμηγορία αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com