Γαλλία: Στο στόχαστρο πολιτικός που το… τερμάτισε με το photoshop – Βολές από ψηφοφόρους για παραπλάνηση

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Γαλλία μια πολιτικός η οποία το...τερμάτισε με το phοtoshop και κατηγορείται από τους ψηφοφόρους για παραπλάνηση.

by Times Newsroom

Ο λόγος για την Juliette de Causans η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της γαλλικής Γερουσίας αυτόν τον μήνα. Στην αφίσα που τύπωσε, η φωτογραφία έχει υποστεί τόσο μεγάλη επεξαργασία στο photoshop που τελικά η φωτογραφία της δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Στην αφίσα είναι μια άλλη Juliette, με πιο φωτεινό δέρμα, με ίσια δόντια και μαλλιά και εν τέλει έναν διαφορετικό άνθρωπο, όπως αναφέρει η Telegraph.

«Eίναι δικαίωμά μου ως υποψήφια να έχω μια όμορφη φωτογραφία. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και ο φωτισμός, δεν είναι το ίδιο πράγμα», είπε η ίδια και παραδέχθηκε ότι βελτιστοποίησε την εμφάνισή της, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο πιθανό να ενισχύσει τον σκοπό του κόμματός της να υποστηρίξει την Ευρώπη και το περιβάλλον.

«Παραπλανάτε τους ψηφοφόρους με τη φωτογραφία της προεκλογικής σας εκστρατείας. Είναι αξιολύπητο, δεν σας ψηφίζω πια. Αξίζουμε κάτι καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com