«Γεύσεις Μικράς Ασίας» στο Μουσείο Ισθμίας

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας «Γέφυρες 2022-2024: Άνθρωποι-Ιστορίες-Μνήμες», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (ΙΛΜΚ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση, με τίτλο «Γεύσεις Μικράς Ασίας». Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Ιουνίου (ώρα 19:30) η συγγραφέας-ερευνήτρια λαογραφίας κ. Σούλα Μπόζη και ο σεφ ζαχαροπλαστικής κ. Στέλιος Παρλιάρος θα μυήσουν το κοινό στον κόσμο των γεύσεων της Μικράς Ασίας, στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ισθμίας. Η κ. Μπόζη θα μιλήσει για τα γιορτινά εδέσματα της Πόλης και τους συμβολισμούς τους και ο κ. Παρλιάρος θα μοιραστεί «γλυκές» αναμνήσεις από πολίτικα εδέσματα, γλυκίσματα και συνταγές. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του  ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας-Αρχαιολογικό Μουσείο Ισθμίας 27410 37244 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 8:30-13:00).

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com