Γιάννης Λεμπέσης: «Ας ξανασυστηθούμε», το νέο τραγούδι του αγαπημένου λαϊκού τραγουδοποιού

by Times Newsroom

Με τον χαρακτηριστικό αλλά και συμβολικό τίτλο: «Ας ξανασυστηθούμε», κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το καινούργιο τραγούδι του τραγουδοποιού Γιάννη Λεμπέση.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο απτάλικο ζεϊμπέκικο, από αυτά που σπανίζουν στην εποχή μας, που ο Λεμπέσης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική και το ερμηνεύει υποδειγματικά. Ο μουσικός δρόμος που έχει χρησιμοποιήσει ο τραγουδοποιός είναι ένας ιδιαίτερος μουσικός τρόπος που λέγεται «Πειραιώτικος» και σπανίζει στις μέρες μας.

Είναι ένας μουσικός δρόμος που αποπνέει μελωδικότητα και λεβεντιά, τον οποίο Λεμπέσης κατέχει άριστα αφού του τον έχουν διδάξει οι πρωτομάστορες του ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ με τους οποίους συνεργάστηκε στο ξεκίνημα της μέχρι τώρα 42χρονης πορείας του στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι.

Φυσικά είναι ο ιδανικός μουσικός δρόμος για να συνδεθεί αρμονικά και απόλυτα με τον ιδιαίτερο στίχο του Λεμπέση που περιγράφει τον τρόπο που πορεύεται στη ζωή του, χωρίς «καπέλα» και συμβιβασμούς και χωρίς να δώσει κατ’ ελάχιστον «γη και ύδωρ».

Αφιερώνεται σε όλους όσους πορεύονται στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.

Καλή ακρόαση

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com