Γιορτάζουμε τις Απόκριες στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και διοργανώνει, σε συνεργασία με «Το τρένο της χαράς», πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών, με τίτλο «Γνωρίζουμε τον Αρλεκίνο», το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου (ώρες 12:30 και 14:15), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Το παιδικό βιβλίο της Ζωρζ Σαρή «Ο Αρλεκίνος» (Εκδόσεις Πατάκη), που αναδεικνύει τη δύναμη της αγάπης, την αξία της φαντασίας αλλά και την έννοια της συμπερίληψης, ζωντανεύει μέσα από την αφήγηση της παιδαγωγού-εμψυχώτριας Ελένης Κουσκουρέλου. Στη συνέχεια, οι μικροί φίλοι θα γνωρίσουν διαφορετικές απεικονίσεις της μορφής και των γεωμετρικών στοιχείων της στολής του Αρλεκίνου στη σύγχρονη και παραδοσιακή τέχνη. Τέλος, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του Αρλεκίνου, τα παιδιά θα φτιάξουν τα δικά τους αποκριάτικα έργα, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κολλάζ και κατασκευές.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάνΑπαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο email ymy@piraeusbank.gr.

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα
Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com