Γιούρι Γκέλερ: Οι μυστηριώδεις εκρήξεις ενέργειας «δείχνουν» μαζική κάθοδο εξωγήινων στη Γη

Το μέντιουμ προειδοποίησε τη NASA για «μια επικείμενη εισβολή»

by Times Newsroom

Το αυτοαποκαλούμενο μέντιουμ και διάσημη τηλεπερσόνα Γιούρι Γκέλερ προέτρεψε τη NASA να προετοιμαστεί για μια μαζική εισβολή εξωγήινων στη Γη. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι επιστήμονες εντόπισαν ένα εκπληκτικό αντικείμενο να εκτοξεύει γιγάντιες εκρήξεις ενέργειας με τρόπο που δεν είχαν ξαναδεί. Η Natasha Hurley-Walker, από το Διεθνές Κέντρο Ερευνών Ραδιοαστρονομίας, χαρακτήρισε το αντικείμενο «μυστήριο» και «εντελώς απροσδόκητο».

«Ήταν κάπως τρομακτικό για έναν αστρονόμο γιατί δεν υπάρχει τίποτα γνωστό στον ουρανό που να το κάνει αυτό», είπε, προσθέτοντας: “Είναι πραγματικά πολύ κοντά μας – περίπου 4.000 έτη φωτός μακριά. Είναι στη γαλαξιακή μας αυλή.»

Οι αστρονόμοι θεώρησαν ότι θα μπορούσε να ήταν το απομεινάρι ενός τεράστιου άστρου που είχε εκραγεί. Ή κομμάτι ηλιακής έκρηξης. Αλλά τώρα, ο θρυλικός Γκέλερ αναφέρει ότι μια επικείμενη εισβολή εξωγήινων είναι κοντά.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία αυτό συνδέεται με εξωγήινη νοημοσύνη πολύ ανώτερη από τη δική μας»

Μιλώντας στο Instagram, ο illusionist είπε: «Μια ομάδα χαρτογράφησης ραδιοκυμάτων στο σύμπαν ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που απελευθερώνει μια γιγάντια έκρηξη ενέργειας τρεις φορές την ώρα και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουν δει οι αστρονόμοι πριν.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτό συνδέεται με την εξωγήινη νοημοσύνη πολύ ανώτερη από τη δική μας. Αρχίστε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά τους! Μας προετοιμάζουν για μια μαζική προσγείωση σύντομα!»

Τα χαρακτηριστικά του μυστηριώδους αντικειμένου φαινόταν να ταιριάζουν με κάτι που είναι γνωστό ως μαγνήτης εξαιρετικά μεγάλης περιόδου. Τέτοιο αντικείμενο είχε ξαναντοπιστεί από τους επιστήμονες. «Είναι ένας τύπος αργά περιστρεφόμενου αστέρα νετρονίων που έχει προβλεφθεί ότι υπάρχει θεωρητικά», εξήγησε η Δρ Hurley-Walker.

«Αλλά κανείς δεν περίμενε να εντοπιστεί άμεσα ένα τέτοιο, γιατί δεν περιμέναμε να είναι τόσο φωτεινό. Κατά κάποιο τρόπο μετατρέπει τη μαγνητική ενέργεια σε ραδιοκύματα πολύ πιο αποτελεσματικά από οτιδήποτε έχουμε δει πριν».

Ο Γκέλερ έχει ξαναενημερώσει το κοινό του και τη NASA για τις σχέσεις εξωγήινων με τη Γη καθώς πιστεύει ότι μορφή εξωγήινης ζωής βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πλανήτη μας εδώ και 50 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή