H στιγμή που ρωσικό τανκ γίνεται κομμάτια – Το συνταρακτικό βίντεο από drone

Οι Ουκρανοί έχουν καταφέρει ισχυρά πλήγματα στη ρωσική πολεμική μηχανή

by Times Newsroom

Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα οποία δημοσιεύονται από επίσημες ουκρανικές υπηρεσίες και δείχνουν ρωσικούς στόχους να πλήττονται κατά τη διάρκεια του πολέμου, αυξάνονται καθημερινά. το τελευταίο βίντεο δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που ένα ρωσικό τανκ καταστράφηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις, καθώς ο πόλεμος μεταξύ των δύο κρατών εισήλθε στην 21η ημέρα του.

Τα πλάνα μοιράστηκε το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας με το μήνυμα «game over Ρώσοι εισβολείς!». Το κλιπ φαίνεται να δείχνει ένα ρωσικό τανκ να εκρήγνυται σε μια τεράστια έκρηξη αφού είτε χτυπήθηκε από αντιαρματικό πύραυλο είτε ήρθε σε επαφή με νάρκη.

Το πλήρες μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο το οποίο κοινοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα έχει ως εξής: «25η ξεχωριστή αερομεταφερόμενη ταξιαρχία Sicheslav Brigade ‘game over’, Ρώσοι εισβολείς! Οι αλεξιπτωτιστές συνεχίζουν να πολλαπλασιάζουν τον στρατό της Μόσχας στο μηδέν με ακριβείς βολές. Θα νικήσουμε! Δόξα στην Ουκρανία!».

Οι ρωσικές απώλειες εξοπλισμού όπως τις δημοσιεύει το Κίεβο

Εν τω μεταξύ, ένα γράφημα που έδωσε στη δημοσιότητα η ουκρανική κυβέρνηση δείχνει τον απολογισμό του ρωσικού εξοπλισμού που έχει καταστραφεί στις 21 ημέρες από την έναρξη του πολέμου.

Έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση υλικού που τραβήχτηκε από αμυντικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δείχνουν τον ουκρανικό στρατό να εξαλείφει πολλά ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα και ένα κέντρο διοίκησης.

Το πρώτο βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο το πρωί της Κυριακής 13/3 και φαίνεται να δείχνει ρουκέτες να εκτοξεύονται εναντίον τριών τεθωρακισμένων οχημάτων στην πολιορκημένη ουκρανική πόλη Μαριούπολη στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Τα εναέρια πλάνα, τα οποία κυκλοφόρησαν από διάφορους μη επαληθευμένους λογαριασμούς, δείχνουν ένα APC BTR-82 και ένα όχημα KamAZ-63968 «Typhoon» να δέχονται χτυπήματα με επιτυχία. Δεν είναι σαφές πότε πραγματοποιήθηκε το πλήγμα.

Το BTR-82A είναι ένα προηγμένο τροχοφόρο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού (APC) 8×8 που κατασκευάζεται από τη Ρωσία για χρήση από τους στρατούς της Ρωσίας και του Καζακστάν.

Το δεύτερο βίντεο μοιράστηκε επίσης στο διαδίκτυο την Κυριακή και δείχνει μια επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε ρωσικό κέντρο διοίκησης στη νότια Ουκρανία. Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ουκρανικό στρατό, ο οποίος δήλωσε ότι δείχνει το ρωσικό κέντρο διοίκησης και ελέγχου που καταστράφηκε κοντά στη Βασιβλίκα, στην περιοχή Μικολάιφ από ένα drone Bayraktar.

Είναι άγνωστο αν ή πόσες απώλειες υπήρξαν και στα δύο πλήγματα κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com