Hellenic Animal Protection: Εκδήλωση για την Προστασία των Ζώων

by Times Newsroom

Το Hellenic Animal Protection (HAP) ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης, με θέμα «Σεβασμός στον Άνθρωπο, τα Ζώα και το Περιβάλλον μέσα από την Ενσυναίσθηση» , που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Money Show, την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Athens Marriott Hotel (Λεωφ. Συγγρού 385, 17564, Αθήνα), στην αίθουσα Δήλος.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φίλους των ζώων, αλλά και για επαγγελματίες και εθελοντές που ενδιαφέρονται για την επίτευξη σημαντικών βελτιώσεων στον τομέα της προστασίας των ζώων και την αρμονική συνύπαρξη τους με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν σημαντικά θέματα που αφορούν την προστασία των ζώων, την ανάγκη για πιο αποτελεσματικές πολιτικές και την προώθηση εκστρατειών ευαισθητοποίησης.

Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς που σχετίζονται με την προστασία των ζώων, νομικοί, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται στην προστασία των ζώων, και της κοινωνίας των πολιτών που έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους στο σκοπό αυτό.

Επιπλέον, θα υπάρξει η δυνατότητα για τους συμμετέχοντες να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα της προστασίας των ζώων, καθώς και να εξετάσουν τρόπους συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ζώα στην κοινωνία μας.

Το HAP έχει ως στόχο να προάγει μια πιο συνειδητή και ενεργή συμμετοχή στην προστασία των ζώων, και αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το έργο του Hellenic Animal Protection (HAP), μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.hellenicanimalprotection.org.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν τη σπουδαία εμπειρία για τα ζώα και τον κόσμο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχές στην εκδήλωση, επικοινωνήστε:

Αριάδνη Νικάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, AriaPR

Τηλ: 6979 255 605, Email: [email protected]

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Hellenic Animal Protection διακηρύσσει την προστασία & την ευημερία

των ζώων και του ανθρώπου σε ένα φυσικό και υγιές περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com