Η μεγάλη επιστροφή του OZZY είναι γεγονός.

Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ "PATIENT NUMBER 9" στις 9 Σεπτεμβρίου

by Times Newsroom

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο, ‘PATIENT NUMBER 9′, από τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Ozzy Osbourne, ο οποίος έχει μπει και στο Rock and Roll Hall of Fame. Το album αυτό είναι το πρώτο του με τη παγκόσμια επιτυχία του ‘Ordinary Man’ που κυκλοφόρησε το 2020.

Το πρώτο single είναι πλέον διαθέσιμο, όπως και το video του που σκηνοθετήθηκε από τον Todd McFarlane. Δείτε το video εδώ.

Έχοντας δουλέψει με τον Ozzy sτο παρελθόν, άδραξα και πάλι την ευκαιρία για να συνεργαστούμε… ειδικά στην μουσική πλευρά του πράγματος,” είπε ο Todd McFarlane.  “Στο δύσκολο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, όποιος καλλιτέχνης είναι δημιουργικός και έχει μια καριέρα που μετρά δεκαετίες, έχει δείξει τις ικανότητες και το ταλέντο του που με κάνει σίγουρα να τον θαυμάζω. Ο Ozzy μας έχει διδάξει όλους εμάς τους δημιουργικούς νέους ότι μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην κάνοντας αυτό που αγαπάμε σχεδόν για όλη μας της ζωή. Πάμε, Ozzy!”.

Σε παραγωγή του Andrew Watt (ο οποίος επιμελήθηκε και το ‘ORDINARY MAN’) το 13ο κατά σειρά solo studio album του Osbourne θα κυκλοφορήσει μέσω της Panik Records/Sony Music. Η νέα αυτή δουλειά είναι βαριά, άγρια και ιστορική—είναι ότι ακριβώς θα περίμενες από μια δουλειά του OZZY OSBOURNE και ίσως και πολύ περισσότερα από αυτό.

Το “Patient Number 9” γράφτηκε από τους OZZY, Watt, Robert Trujillo, Chad Smith και Ali Tamposi, ενώ περιέχει και solo του θρυλικού κιθαρίστα Jeff Beck (ενός από τους πιο αξιοσημείωτους guest stars του album). Tο video σηματοδοτεί τη πρώτη συνεργασία με τον βραβευμένο με βραβείο Emmy και Grammy σκηνοθέτη και παραγωγό Todd McFarlane.  Το video περιέχει εικόνες που κάνουν ξεχωριστές τις δουλειές του McFarlane και αντιπροσωπεύουν απόλυτα τον OZZY στο ρόλο του “Patient Number 9”. Επιπλέον, αυτό είναι το πρώτο evervideo του OZZY που ενσωματώνει το εξώφυλλο του album: οι δαίμονες που έχει ζωγραφίσει του έγιναν κινούμενα σχέδια και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του solo του Jeff Beck στο τραγούδι.

Δουλεύοντας για δεύτερη φορά με τον παραγωγό Watt, ο OZZY συνεργάστηκε με ένα castκορυφαίων δημιουργών. Η νέα δισκογραφική  του δουλειά περιλαμβάνει κιθαρίστες όπως Jeff Beck, Eric Clapton, Mike McCready των Pearl Jam, καθώς και τον Zakk Wylde που παίζει στα περισσότερα tracks. Στο album ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers έπαιξε drums, ενώ και ο Taylor Hawkins των Foo Fighters έκανε μια εμφάνιση. Ο παλιός φίλος και μέλος των Metallica, Robert Trujillo, παίζει μπάσο στα περισσότερα tracks, μαζί με τους Duff McKagan των Guns N’ Roses και τον Chris Chaney των Jane’s Addiction.  Για πρώτη φορά ever, ο co-founder των Black Sabbath και κιθαρίστας Tony Iommi κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο soloalbum του OZZY.

Μια αποκλειστική έκδοση του ‘PATIENT NUMBER 9’ με ένα ειδικά σχεδιασμένο comic book από τον McFarlane θα κυκλοφορήσει παράλληλα με ένα comic με foil cover σε μια special deluxe box έκδοση.

Ο OZZY OSBOURNE ΓΙΑ ΤΟ ‘PATIENT NUMBER 9’

Ε: Αυτό είναι το πρώτο album που θα κυκλοφορήσεις μετά τη πανδημία. Τι περνούσε από το μυαλό σου τις πρώτες μέρες της πανδημίας και μήπως κάποιο από αυτά τα συναισθήματα ανταποδίδεται στα τραγούδια αυτά;

OZZY: “Λοιπόν, εμβολιάστηκε τριπλά και παρόλα αυτά πάλι κόλλησα Covid στο τέλος.  Το τελευταίο μου album (Ordinary Man) κυκλοφόρησε λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και ήδη ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά σε αυτό το καινούργιο όταν πλέον ο κόσμος έσβησε.  Είναι γνωστό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα αλλά η δημιουργία αυτού του album με έκανε να ξεφύγω από τα προβλήματά μου”.

Ε: Tο album περιέχει συνεργασίες που είχατε στο παρελθόν. Πως είναι να συνεργάζεσαι ξανά με τον Tony Iommi μουσικά;

OZZY: “Ήταν τέλεια να δουλεύω ξανά με τον Tony. Είναι ο ειδικός των συγχορδιών. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα. Το μόνο που ευχόμουν ήταν να είχαμε τέτοια τραγούδια για το 13ο album των Black Sabbath”.

Ε: Ο Zakk συνείσφερε πολύ σε αυτό το album—πως πάρθηκε η απόφαση να τον έχεις να παίζει εφόσον δεν ήταν στο τελευταίο album σου;

OZZY: “Ο Zakk είναι οικογένεια μου και πάντα θα είναι.  Tο album χρειαζόταν τον τρόπο που παίζει. Απλά ήρθε και όλα λύθηκαν αμέσως”.

Ε: Πες μας για το πρώτο single, “Patient Number 9,” στο οποίο συμμετέχει ο Jeff Beck. Τι πιστεύεις πως πρόσφερε στο τραγούδι αυτό;

OZZY: “Το τραγούδι έχει να κάνει με το ψυχιατρείο. Έχοντας κάποιον σαν τον Jeff Beck να παίζει στο album είναι απλά απίστευτο, μια τεράστια τιμή. Δεν υπάρχει άλλος κιθαρίστας που παίζει σαν αυτόν και το solo του στο ‘Patient Number 9’ σε κάνει να σου πέφτει το σαγόνι”. 

“PATIENT NUMBER 9” track-listing:

1. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck)
2. Immortal (feat. Mike McCready)
3. Parasite (feat. Zakk Wylde)
4. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
5. One of Those Days (feat. Eric Clapton)
6. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
7. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
8. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
9. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead and Gone
12. God Only Knows
13. Darkside Blues 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή