Η νέα ζωή της Σάνα Μαρίν μετά τον χωρισμό: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να ανακηρυχθεί επίτιμη διδάκτωρ

Παραδίδει την πρωθυπουργία σε λίγο καιρό και αποσύρεται από την πολιτική, ώστε να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.

by Times Newsroom

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή της μετά τον χωρισμό και την απομάκρυνση από την εξουσία της χώρας της, με αποτέλεσμα να πάει στη Νέα Υόρκη, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτωρ.

Σύμφωνα με το φινλανδικό περιοδικό Seiska, η 37χρονη χώρισε μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας με τον συνομήλικο της Μάρκους Ραϊκόνεν, με τον οποίο ήταν μαζί από την ηλικία των 18 ετών.

Παράλληλα, παραδίδει την πρωθυπουργία σε λίγο καιρό και αποσύρεται από την πολιτική, ώστε να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.

Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Σάνα Μαρίν ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτωρ του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ενώ έδωσε και σχετική ομιλία μπροστά σε 30.000 ανθρώπους.

Μάλιστα, ένα άτομο που μίλησε σχετικά στο περιοδικό, ανέφερε πως η Μαρίν ταξίδεψε στις ΗΠΑ στην business class και πως έκανε συνέχεια φασαρία, μιλώντας με τη σύμβουλό της.

Πλέον, επέστρεψε στη Φινλανδία και ετοιμάζεται να παραδώσει την πρωθυπουργία και να αποσυρθεί από το πολιτικό στίβο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή