Η θηλυκότητα στο τέρμα με εσώρουχα που κόβουν την ανάσα

by Times Newsroom

Ποια γυναίκα δεν αισθάνεται θηλυκή και αισθησιακή μέσα σε σέξι εσώρουχα, που αναδεικνύουν άψογα το σώμα, χαρίζοντάς της απίστευτη αυτοπεποίθηση;

Οι γυναίκες λατρεύουν τα εσώρουχα και γι’ αυτό, όσα και να έχουν, δεν μπορούν ποτέ να είναι αρκετά!

Στο estring.gr ξέρουν πολύ καλά τις ανάγκες σου και φροντίζουν να έχουν πάντα στη συλλογή τους οικονομικά εσώρουχα, από υφάσματα που αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα και τονίζουν τα δυνατά σου σημεία.

Γυναικεία κορμάκια ή ζαρτιέρες;

Αν μέχρι τώρα δεν είχες στο μυαλό σου πως τα κορμάκια εσώρουχα ανήκουν στην κατηγορία των sexy underwear, ετοιμάσου να αναθεωρήσεις!

Γυναικείο κορμάκι “Obsessive B112 Teddy” σε καυτό κόκκινο χρώμα, που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία! Η εντυπωσιακή σύνθεση από δίχτυ και μοτίβο με φτερά και το άνοιγμα-έκπληξη στον καβάλο το κάνει το πιο σέξυ κορμάκι που μπορείς να αποκτήσεις.

Ένα κορμάκι με διαφάνειες ή δίχτυ, κοψίματα και ανοίγματα στα επίμαχα σημεία, από δαντέλα ή γυαλιστερή υφή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

Βρες το all time classic μαύρο κορμάκι που ταιριάζει στο στιλ σου ή τόλμησε ένα σε εκρηκτικό και απόλυτα θηλυκό κόκκινο χρώμα. Οι επιλογές στο χρώμα δεν σταματούν εδώ φυσικά, ενώ μπορείς να προτιμήσεις ένα σε leopard print και να κάνεις τη διαφορά!

Γυναικείο κορμάκι “Kitty” σε λεοπάρ μοτίβο. Το φανταστικό σετ αποτελείται από το κορμάκι και τη στέκα, ενώ αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι η γούνινη ουρά στο πίσω μέρος.

Και ενώ τα κορμάκια ίσως τα γνώρισες πιο πρόσφατα, οι ζαρτιέρες αποτελούν το απόλυτο και διαχρονικότερο sexy εσώρουχο, που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα.

Η φαντασίωση κάθε άντρα για τις προσωπικές σας στιγμές μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από την collection του αγαπημένου σου online καταστήματος. Επίλεξε το χρώμα που προτιμάς, μεταξύ μαύρου, κόκκινου ή αγνού λευκού (ιδανικό για την πρώτη νύχτα του γάμου), και η ερωτική διάθεση θα απογειωθεί.

Μαύρη ζαρτιέρα “Charms” από διαφάνεια και δαντέλα, σετ με ασορτί string. Συνδύασέ τες με τις κάλτσες της αρεσκείας σου και είσαι έτοιμη!

Ζαρτιέρα “Chilirose” από δαντέλα και με φανταστικό κούμπωμα στο μπροστινό μέρος, στολισμένο με λαμπερό στρας. Το φανταστικό σετ με ασορτί λευκό στρινγκ θα κάνει την πρώτη νύχτα του γάμου σου αξέχαστη!

Εξερεύνησε τις προτάσεις για γυναικεία εσώρουχα του estring και κάνε δικά σου τα ιδανικά για να μείνεις αξέχαστη, με ένα κλικ και δωρεάν τα μεταφορικά για παραγγελίες από 45 και πάνω.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή