Η Τουρκία παραδέχθηκε ότι το drone που κατέρριψαν οι ΗΠΑ στη Συρία ήταν δικό της

Στην παραδοχή πως το drone που κατέρριψαν οι ΗΠΑ στη Συρία ήταν τουρκικό προέβη η Άγκυρα μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου Εξωτερικών, προσθέτοντας πως το περιστατικό οφείλεται σε «διαφορετικές τεχνικές εκτιμήσεις με τρίτα μέρη».

by Times Newsroom

«Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χάθηκε ένα όπλο λόγω διαφορετικών τεχνικών αξιολογήσεων στον μηχανισμό αποκλιμάκωσης που λειτουργεί με τρίτους.

Λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη λειτουργία του μηχανισμού χωρίς συγκρούσεις με τα αρμόδια μέρη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, καταλήγοντας πως η Άγκυρα θα συνεχίσει να χτυπά στόχους μαχητών στη Συρία και το Ιράκ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέρριψαν την Πέμπτη ένα ένοπλο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που επιχειρούσε κοντά στα στρατεύματά τους στη Συρία, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, ούσα η πρώτη φορά που η Ουάσιγκτον κατέρριψε αεροσκάφος της συμμάχου Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com