ΗΠΑ: Αθλητής του ροντέο και το άλογό του πέθαναν από κεραυνό

Ένας αθλητής του ροντέο από την Νεμπράσκα και το άλογό του πέθαναν φρικτά, αφού χτυπήθηκαν από κεραυνό.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφάλειας από τους Κεραυνούς, ο 27χρονος έλεγχε τα βοοειδή του στο Oshkosh της Νεμπράσκα, στις 21 Ιουνίου, όταν αυτός και το ζώο του χτυπήθηκαν.

Οι αξιωματούχοι είχαν λάβει κλήση γύρω στις 14:00 και εμφανίστηκαν στη σκηνή στη συνέχεια.

Ωστόσο, ο Terrel Vineyard και το άλογό του, Dose, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκροί, λίγο μετά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι ο κεραυνός προκάλεσε τον θάνατό του.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια σελίδα δωρεών στον ιστότοπο GoFundMe, για τη σύζυγο του Vineyard και τις τρεις κόρες του.

κεραυνός

«Ο Terrel Vineyard, 27 ετών, από το Oshkosh, πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Ιουνίου 2023 κοντά στο Oshkosh. Ήταν ένας καταπληκτικός νέος και πολύ σημαντικός για αυτήν την κοινότητα. Αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν την όμορφη οικογένειά του», αναφέρεται στην σελίδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Vineyard άρχισε να ιππεύει όταν ήταν τεσσάρων ετών και o πατέρας του τού χάρισε το πρώτο του άλογο.

Εντυπωσιακά, το άλογό του κέρδισε τρεις φορές το άλογο της χρονιάς από την American Quarter Horse Association (AQHA) και προκρίθηκε στους τελικούς Junior High National Rodeo Finals στο Gallup του Νέου Μεξικού, δύο φορές.

Ο Vineyard παρακολούθησε αργότερα το Κοινοτικό Κολέγιο Laramie County στο Cheyenne του Wyoming, με υποτροφία ροντέο το 2014.

Το 2017, ο αθλητής επέστρεψε στο σπίτι για να εργαστεί στο ράντσο της οικογένειάς του με πλήρη απασχόληση πριν γνωρίσει τη σύζυγό του, Stacey.

Οι δυο τους απέκτησαν μαζί τρεις κόρες και νωρίτερα φέτος, τον Φεβρουάριο, παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Κολοράντο με τα παιδιά τους παρόντα.

Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα crowdfunding έχει συγκεντρώσει πάνω από 12.980 δολάρια.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, περίπου 40 εκατομμύρια κεραυνοί χτυπούν το έδαφος στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.

Αλλά, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κανείς από κεραυνό είναι μικρότερες από μία στο εκατομμύριο και σχεδόν το 90 τοις εκατό όλων των θυμάτων κεραυνού επιζούν.

Το Συμβούλιο Ασφάλειας Κεραυνών δήλωσε ότι ο θάνατος του Vineyard σηματοδοτεί τον πρώτο θάνατο που προκλήθηκε από κεραυνό για ένα άτομο στη Νεμπράσκα φέτος.

Η Φλόριντα, το Τέξας, το Κολοράντο, η Βόρεια Καρολίνα, η Αλαμπάμα, η Αριζόνα, η Τζόρτζια, το Μιζούρι, το Νιου Τζέρσεϊ και η Πενσυλβάνια έχουν τους περισσότερους θανάτους και τραυματισμούς από κεραυνούς.

Η Φλόριντα θεωρείται η «πρωτεύουσα των κεραυνών» της χώρας, με περισσότερους από 2.000 τραυματισμούς από κεραυνούς τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com