ΗΠΑ: Μαθητές σήκωσαν αυτοκίνητο και έσωσαν μητέρα με δύο μωρά

Μια γυναίκα με τα δύο της μωρά στη Γιούτα των ΗΠΑ, που παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο σώθηκαν από θαύμα με την έγκυρη επέμβαση μαθητών .

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα με τη βοήθεια 20 μαθητών μια μητέρα και ο γιος της απεγκλωβίστηκαν από το κάτω μέρος αμαξιού που τους παρέσυρε στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Η Μπρίτζετ η τρίχρονη κόρη της και ο δίχρονος γιος της βρισκόταν σε πάρκινγκ στο Λέιτον, όταν ένα αμάξι τους παρέσυρε. Το κοριτσάκι κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνο του, αλλά η μητέρα και ο δίχρονος γιος της παγιδεύτηκαν κάτω από το αμάξι.

Μια ομάδα μαθητών που έτυχε να βρίσκονται στο πάρκινγκ και να δουν το περιστατικό, σήκωσαν το αμάξι ελαφρά και από τις δύο πλευρές, την ίδια ώρα ένα μέλος της πολεμικής αεροπορίας τράβηξε τη μητέρα και το γιο της.

Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η μητέρα παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, καθώς στην προσπάθεια της να προστατεύσει τον γιο της τραυματίστηκε.

Όσον αφορά τον οδηγό υποστήριξε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος και δεν μπόρεσε να δει την οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com