ΗΠΑ: Μητέρα άφησε μόνη της για 10 μέρες τη 16 μηνών κόρη της και πήγε διακοπές – Νεκρό το παιδί

Οι εισαγγελείς στο Οχάιο απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο εναντίον μιας γυναίκας για τον θάνατο της 16 μηνών κόρης της, η οποία έμεινε μόνη της για 10 ημέρες, ενώ η γυναίκα πήγε διακοπές.

by Times Newsroom

Το κοριτσάκι πέθανε αφού έμεινε μόνο του στο σπίτι στο Κλίβελαντ για 10 ημέρες, καθώς η μητέρα του ταξίδευε χωρίς να έχει κάνει καμία διευθέτηση για τη φροντίδα του , δήλωσαν οι αρχές την Πέμπτη, σε μια φρικιαστική είδηση που συντάραξε το Κλίβελαντ και τις ΗΠΑ.

Η Κρίστελ Καντελάριο, 31 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο αφού το κοριτσάκι της, η Τζεϊλίν, βρέθηκε χωρίς να ανταποκρίνεται με το περιβάλλον στο σπίτι τους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν υπήρχαν «σημάδια τραύματος» και η έρευνα του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι «το παιδί είχε μείνει μόνο του και χωρίς επίβλεψη για περίπου 10 ημέρες και στη συνέχεια πέθανε», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Η Καντελάριο έκανε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο και στο Ντιτρόιτ, σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση της αστυνομίας που συντάχθηκε για τη σύλληψή της.

Η ίδια παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι άφησε την κόρη «στο σπίτι, ολομόναχη και αφύλακτη», αποκαλύπτει η ένορκη βεβαίωση που συνέταξε υπαστυνόμος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com