ΗΠΑ: Υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές ο Τζο Μπάιντεν

Άγνωστο παραμένει ωστόσο ποιές θα ήταν οι πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν, αν αντιμετώπιζε το Νοέμβριο του 2024 ένα νεώτερο αντίπαλο.

by Times Newsroom

O 80χρονος Τζο Μπάιντεν  επιβεβαίωσε τελικά την υποψηφιότητά του για μια νέα θητεία επικεφαλής των Ηνωμένων Πολιτειών, παραμερίζοντας τις ανησυχίες που εκφράζονται σχετικά με την ηλικία του.

Σήμερα είναι η τέταρτη επέτειος της έναρξης της προηγούμενης προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, όταν ο δημοκρατικός ηγέτης είχε μπει στη μάχη για την «ψυχή της Αμερικής» και είχε στερήσει από μια δεύτερη θητεία τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 76χρονος Ντόναλντ Τραμπ, προκαταλαμβάνοντας μια ανακοίνωση του αντιπάλου του, ανακοίνωσε:

«Θα μπορούσατε να πάρετε τους πέντε χειρότερους προέδρους της αμερικανικής ιστορίας, και όλοι τους μαζί δεν θα είχαν προκαλέσει τόση ζημιά όση έχει κάνει μέσα σε μόλις μερικά χρόνια ο Τζο Μπάιντεν στη χώρα μας», ισχυρίστηκε σε ανακοίνωσή του ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο ποιές θα ήταν οι πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν, αν αντιμετώπιζε το Νοέμβριο του 2024 ένα νεώτερο αντίπαλο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com