Ιταλία: Ένοπλος στρατιώτης έχει ταμπουρωθεί σπίτι του –Νωρίτερα ανήρτησε απειλητικά βίντεο με όπλα – Επιχείρηση για τη σύλληψη του

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση των καραμπινιέρων στην Ιταλία στην περιοχή Πορντενόνε , καθώς ένοπλος στρατιώτης έχει οχυρωθεί στο σπίτι του. Το κτίριο εκκενώθηκε.

by Times Newsroom

Η αστυνομία ήταν στα ίχνη του άνδρα από το πρωί, όταν τον είδαν να περπατά στους δρόμους χωρίς μπλούζα και με ένα όπλο στο χέρι του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AdnKronos, τις τελευταίες ώρες, ο άνδρας είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιείχαν απειλές προς τις αρχές και είχε προαναγγείλει αυτοκαταστροφικές κινήσεις.

Ειδικές μονάδες των Καραμπινιέρων και ψυχολόγος βρίσκονται στο σημείο για να βοηθήσουν στις διαπραγματεύσεις, ενώ έχουν ήδη αποσυνδεθεί οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για την αποτροπή κινδύνων.

Το κτίριο όπου ζει ο άνδρας – ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι έφεδρος αξιωματικός – έχει εκκενωθεί και ολόκληρη η κεντρική περιοχή της πόλης είναι αποκλεισμένη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com