Καμερούν: 34 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Τουλάχιστον 34 είναι οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην πόλη Ντουάλα, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αρχών του Καμερούν.

by Times Newsroom

Τουλάχιστον 34 είναι οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην πόλη Ντουάλα, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αρχών του Καμερούν. Ο χθεσινός απολογισμός έκανε λόγο για 12 θύματα.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν πολλά πτώματα τις προηγούμενες ώρες από τα ερείπια του τετραώροφου κτηρίου, το οποίο «δεν είχε οικοδομική άδεια», όπως υπογράμμισε η υπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Σελεστίν Κέτσα Κουρτές, η οποία επισκέφθηκε το πρωί τον τόπο της τραγωδίας.

Από τους 54 τραυματίες, «πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές», συμπλήρωσε η υπουργός. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των ενοίκων που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο όταν αυτό κατέρρευσε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com