Καρέ καρέ η επιδρομή της Χαμάς σε πρατήριο καυσίμων

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, αν και συνήθιζε να πηγαίνει κάθε μέρα εκεί, το μοιραίο Σάββατο της 7ης Οκτωβρίου απουσίαζε.

by Times Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η ΕΡΤ στην εμπόλεμη ζώνη από την επίθεση της Χαμάς σε πρατήριο υγρών καυσίμων την 7η Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης μίλησε στην κάμερα της ελληνικής τηλεόρασης για τις ώρες αγωνίας που πέρασε και το πόσο τυχερός αισθάνεται επειδή από σύμπτωση δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες.

Στο πρώτο βίντεο, τα μέλη της Χαμάς καταγράφονται σε καρότσες αγροτικών οχημάτων να φτάνουν κοντά στις αντλίες. Στο δεύτερο, οι ένοπλοι προσπαθούν με τα πόδια αρχικά, να σπάσουν την πόρτα και στη συνέχεια πυροβολούν προς αυτή.

Ο Ισμαήλ, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, αν και συνήθιζε να πηγαίνει κάθε μέρα εκεί, το μοιραίο Σάββατο της 7ης Οκτωβρίου απουσίαζε.

Η σύζυγος του Ισμαήλ αναφέρει ότι δεν έχει σταματήσει να αισθάνεται φόβο από τις επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες. Προσπαθεί ακόμη να εξηγήσει στον 5χρονο γιο τους τι συμβαίνει, ο οποίος μεγαλώνει σε συνθήκες πολέμου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή