Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τις 100 μέρες της στην Ελλάδα: Αυτό είναι μόνο η αρχή

Η Αμερικανίδα Πρέσβης στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έκανε πριν λίγα λεπτά μία δήλωση στο X, τονίζοντας την πρόοδο στη συνεργασία μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας κατά τους πρώτους τρεις μήνες της θητείας της.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησε, «Υπό την ηγεσία του Προέδρου Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέτουν μεγάλα σχέδια και τα υλοποιούν. Στις πρώτες 100 μέρες μου στην Ελλάδα, φέραμε τη συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας σε ιστορικά νέα ύψη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!»

Η δήλωση της Πρέσβης υπογραμμίζει τη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης για ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε πολλαπλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής συνεργασίας, της οικονομίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή