ΚΘΒΕ: «Αλεπούδες» της Ντων Κινγκ σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηβασιλείου

Είναι η πρώτη παραγωγή με την οποία ανοίγει η αυλαία στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών. Πρεμιέρα: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

by Times Newsroom

Tο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είναι έτοιμο για την νέα θεατρική σεζόν που ξεκινά. Ένα σύγχρονο υπαρξιακό νουάρ, οι «Αλεπούδες» της Ντων Κινγκ, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου, είναι η πρώτη παραγωγή με την οποία ανοίγει η αυλαία στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών. Πρεμιέρα: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

  • «Αλεπούδες» της Ντων Κινγκ
  • Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου
  • Ένα σύγχρονο υπαρξιακό νουάρ
  • Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
  • Πρεμιέρα: Παρασκευή 30/9/2022, στις 21:00

Σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε κρίση, υπό τον κίνδυνο λιμού και με τις καλλιέργειες να καταστρέφονται από ακραίες βροχοπτώσεις, εντεταλμένοι της εξουσίας αποφασίζουν να στείλουν Επίλεκτο Ανιχνευτή Αλεπούδων για να εντοπίσει τις αιτίες της χαμηλής παραγωγικότητας. Ο Ουίλιαμ Μπλορ, εκπαιδευμένος από παιδί σε ένα ειδικό κρατικό ινστιτούτο, επισκέπτεται τον Σαμουήλ και την Ιουδίθ για να διαπιστώσει αν έχουν μολυνθεί από το “κόκκινο θηρίο” vulpes – vulpes. Ωστόσο, όσο προχωράει η έρευνά του, μύχιες αλήθειες αποσιωπημένες για καιρό αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και να ανατρέπουν την πολύ ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και στη κοντινή τους φίλη Σάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ: 

ΚΘΒΕ: Πρεμιέρα για τις «Αλεπούδες» στις 30 Σεπτεμβρίου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com